Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih kad ja sa svojim momcima razbacim termina. Sve stomacine ko trudnice. Samo stojimo i dodajemo. Padne nekad i gol. A onda svi na pivare. I niko da snimi kako Ferid popije tri pive na eks nakon termina, neeee, bolje ovo snimat.
Cuj \"najnevjerovatniji\" hehehe ja likova:D
ma ovo je bogovski go! majstor nema sta! moram i ja na rekreaciji odmah ovo probat izvest hahaha
uuuuuuuu... al ga zabi... svaka cast...
čuj nije loš, ko ti slične daješ dva puta sedmično na terminu, samo niko ne snimi, ne se.e.e.e.e.e.e.eri, ovo je majstorija
nije los gol, ali da je najbolji svih vremena....nije ni blizu.
autor nikada nije igrao fudbala, niti vidio kako lopta izgleda
Majstorčina svaka čast
To je tako kad igras sa ogromnim samopouzdanjem. Ja sam neki dan dao jos ljepsi gol na PES-u ali ta vijest zbog nekog razloga nikad nije dosla do medija.