Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ljudi, ovi Portugalci će opet biti drugi u grupi. Ne daj Bože da naši danas kiksaju(jezik ja pregrizo dabogda ), ali opet bi naletili na Portugal da odemo u baraž. NAPRIJED BOSNO, NAPRIJED HERCEGOVINO. Dosta nam je više Portugala!
Ovi cigani ce izgleda opet u baraz, mamu im nenormalnu.
Da je moja Jugoslavija ostala, danas bi mi igrali trening utakmice u ovim kvalifikacijama (nitko nam ne bi mogao ništa) .
I kad kazu bolji Ronaldo od Messija, pa lopte nije primio kako treba ... Mamu mu Portugalsku cim gubi odmah se zali sudiji, protestuje i trazi penale :S ... Veceras ce Messi protiv Venezuele zabiti 2 i namjestiti 2, a ne kao ovaj nije osutao prema golu ...
opet ce zabari u baraz