Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
portugal 21.06.2010. u 15:38 Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, izrazio je svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. )) J E B O TI PAPA MATER U ŠUPČlNU, JESI DOSADAN VIŠE S TIM SPOMENIKOM!
DE BA S M R A D U JEDAN, LAHKO JE POBIJEDIT KOREJANCE KOJI SU POBJEGLI IZ KAMPA (NJIH 5). NISTE SPOSOBNI OBALI SLONOVAČE GOLA DAT!!! PORTUGAL JE NAJBEZVEZNIJA EKIPA, A SAD POŠTO JE BRAZIL OBEZBIJEDIO PROLAZ U NOKAUT FAZU, ŠTIMA SE I PORTUGALU DA I ONI PROĐU.... DA NIJE OBALA SLONOVAČE DOVELA ONOG ŠKILJU ERICSSONA, DROGBA BI VAS SAM POJEO ZA DORUČAK!!!
onda smo mi dobro prosli u zenici.
nije to nista naspram pobjede i slavlja nakon 11. jula 95 u Srebrenici. Toliko pogani pokoljali za jedan dan..Mladicu hvala ti, dabogda se ponovila 1000 puta.
nije to nista naspram pobjede i slavlja nakon 11. jula 95 u Srebrenici. Toliko pogani pokoljali za jedan dan..Mladicu hvala ti, dabogda se ponovila 1000 puta.
kad BiH nakanta Estoniju sedam komada.. Razmontirali smo ih .
najbolja tekma do sada, svaka cast Portugalu. A Ronaldo fakat ludjak, nigdje ga, pa se naljuti i postane zvijer:) svaka cast majstore
CR
6:0 je podnošljiv rezultat a 7:0 je posebna blamaža
ubise ih ko beba zvecku, konacno dobar fudbal na svjetskom prvenstvu.
Joj Ronalda kad proradi, oca mi Ne gotivim ga al svaki respect kralju. Nadam se da se i Messi i Rooney uskoro upisuju u strijelce.
konjino jedna (sigurno dijasporska)!!! Sta fali ako se to covjeku napravi spomenik...uvjek je bio prijatelj sarajeva (za vrijeme i poslije rata) i mnogo puta je to pokazao. Bio je covjek koji je zagovarao mir izmedju muslimana, katolika i jevreja. Svaki musliman (u koje i sebe svrstavam) nema nista protiv spomenika...jedino seljacima, kretenima i tzv. muslimanima (koji vide dzamiju od bajrama do bajrama i onda ga proslave uz pivo) kao sto si ti ovaj spomenik smeta!!!
@ ha hu: potpisujem...
Prvo u baražu Francuzi, pa juče odbojka Fabiana za pobjedu Brazila... Portugal je zabio čisto prvo go, dalje nisam gledao.... Inače, na sceni je čista protekcija tzv. velikih ekipa , a da su suci realni pitanje je da li bi dalje prošli i Brazil i Engleska ( a ne samo Francuzi , Italijani, Španci itd. ) Pravi fudbal igraju južnoamerikanci , ostali su truba. O \"velikih\" jedino Argentina zaslužuje da im se čestita za dosadasnje igre, a i oni su gle cuda- juznoamerikanci :)
Spr.im vam papu i mrtve kosti ped-o-fila Pavla..ja to kajem i ne lazem vlasine smrdljive !!!!