Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna izvukla UEFU ! :)
PAY BACK TIME!!! NAPRIJED BiH!!!
Kazu da je Portugal vec rezevisao hotele u Krakowu. Znaci, zna se vec sve...
e volio bih kad se plasiramo da vidim face od sviju vas što ste se predali odmah na početku
HA HA HA, DOBAR!
ja za Koševo ne želim ni čuti ne sjećam se kad smo zadnji put dobru tekmu odigrali na Koševu a Bilino Polje je fudbalska svetinja i nadam se da će se Portugalci složiti oko Bilinog polja.
ajmo Bosanci.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zelim vam puno srece i da se sretnemo na EP :-) Onda navijam za HR naravno. Sve u svemu, jako fin tim imate, ovoga puta sam uvjeren da idete dalje. Uvijek bili i biti cemo za vas. Lavura Vinkovci.
HVALLA NA PODRSCI ... ali ne s.e.r.i. ...
jasta neg mozete, samo naprijed susjedi! pozdrav iz hrvatske!
PROCI CEMO NA EVROPSKO!!!! Al U Q. U. R. C. U.
Pete, ja ne znam koji si ti \"pravi Hrvat\", ali nesporno je da navijamo za BiH.
Naprijed susjedi Bosanci,mi pravi Hrvati navijamo za vas!
Za one koji govore Engleski. Pogledajte kakvu je lijepu stranicu otvori nas covjek u vezi Bosne, Portugala i Uefe http://www.facebook.com/pages/Bosnia-EURO-2012-Play-off-against-Portugal/231046796950156#!/pages/Bosnia-EURO-2012-Play-off-against-Portugal/231046796950156
Jel sigurno da se igra u Zenici?ili ima jos sansi za nase Sarajevo??
Moze li mi iko objasnit gdje je nas odbrambeni igrac safet nadarevic taj nam cojek puno fali a sada nam treba
Samo još da nam nije Spahe on nas ubiiii. Povredi se razboli se ( NAŽ. TO JE JEDINI NAČIN DA TE NE POZOVU!!) da jednom i mi vidimo neko prvenstvo.
BIH-por 5:0 a prodane dushe mogu da nam pushe