Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
129-ti
STA JE DUSMANI , STA VI SVAKI PUT MORATE SE JAVLJETI I KOMENTARISATI NESTO STO JE NASE. SELJACINE JEDNE BAVITE SE SVOJIM POSLOM , VI STE SELJACINE ZIVE VAS NI VASI NE VOLE. IDITE JEDITE G-OVNA. D-EBILI JEDNI NEKORISNI BOLESNI. NE DIRAJTE MI BOSNU I NAS BOSNJAKE. MI SMO UZOR CIJELOM SVIJETU KADA JE U PITANJU DOBRO. MI SMO NAJBOLJI NAROD NA SVIJETU, IMAMO DUSU , HUMANI SMO , I ZELIMO SAMO PRAVDU. C-RKNITE D-USMANI. VOLIM TE BOSNO MOJA I ZIVOT CU DATI ZA TEBE AKO TREBA , A D-USMANI NEKA CRKNU.
yebiga, nismo ih trebali pljuvati, gađati kokošijim kostima, lupati šerpama ispod njihovog hotela itd.... sad nam se sve to vratilo.
nikad nećemo ni biti kompletni u mošnjakistanu.
IZGUBILI SMO JER JE SVE BILA NAMJESTALJKA! TREBALO JE SVE BITI RIJESENO U LISABONU ALI KONJI NE ZABISE VISE OD JEDNOG GOLA! DA SMO KOJIM SLUCAJEM OVDJE VODILI 2-0,ROSSETI BI NAPRAVIO PREKID.MISKE JE ZNAO PA NIJE HTJEO IGRATI.MA KAKVA POVREDA!!! I JA SAM ZNAO AL SAM IGRAO DA NE BUDE SUMNJIVO.NISMO MI TOLIKO LOSI PA DA NE NAPRAVIMO NIJEDNU SANSU NA UTAKMICI. FIFA JE SVE SREDILA... SVJETSKO PRVENSTVO BEZ RONALDA I MESSIJA! NE BUDITE SMIJESNI NASA JEDINA \"GRESKA\"JE STO SMO BAS MI NALETILI NA PORTUGAL(tj,RONALDA). ALI HVALA VAM NA PODRSCI....NISTA NISMO MOGLI ...OVO JE JACE OD NAS.
PAPCINE GLEDAJTE I NAVIJAJTE ZA SRBIJU U JAR
PORAZENI STE JER STE GLUPANI NEKO CE U AFRIKU A NEKO SADIT PAPRIKU BUENOS NOCAS BOSANCEROSI
Jadno je sto se ovdje neki boje i opsjednuti su bosnom i turskom kao sto je ovaj iz zapadne hercegovine..mislim tebe boli jer nemas maticne zemlje za koju ces navijati htio bi u hrvatsku ali oni tamo ne zele kojkakve pridoslice i izgubljene duse...mi jos uvijek na vasu zalost imamo BIH imamo i dalje za koga navijati i ponosni smo na njih sinoc bili....SVAKA IM CAST MA NAJBOLJI SUUU
Ciro lave cijela dijaspora te podrzava i nadamo se da ces ostati selektor sve dok te zdravlje sluzi....boljeg selektora necemo imati CESTITKE CIRI I CIRINIM ZMAJEVIMA
Halo crkotine ljubomorne...................... OVO JE BILO ZAGRIJAVANJE,A SAD PRAVAC EK............................... NEK CRKNU DUSMANI JA I DALJE VOLIM SVOJU BiH
Cuj Medunjanin bio izgubljen?? Pa frajer je ljeviicom savresno servirao nekoliko lopti naprijed! I vidjelo se koliko nedostaje u sredini kad si ga izveo!! Eto sad na njega svali sve! Dzeko je gigant!
e moj ciro budaletino stara senilna..pogrijesio si kod izmjene nisi trebao mjenjati Harisa..i umjesto da priznas gresku ti jos okrivljujes momka..nek te je sram djuturume stari
Svaka vama cast Ciro . bez obzira sto nismo dalje prosli . igraci su dali sve od sebe . Uvijek i zauvijek BiH u sRcu !
dlanovi nek se nikad ne stete uvijek ce navijacka pjesma da krene... aleeeeeealealeee
Ciro zna da ce i u buduce FIFA i bh fifa iz sjene povlaciti snazne poteze da BiH ne ispliva u vrh, tim vise Ciri cestitke sto je bih uopste dogurala do baraza. Zato je upitan njegov daljnji angazman za bh reprezentaciju. \'\'mozda\'\' su FIFA i POSEBNO bh fifa krive za zute kartone kao i za Misimovicevo koljeno, medunjaninovu i pandzinu igru za protivnicki tim s par maskirnih poteza... nista se ne desava slucajno.