Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sklonijte ove gey boje sa pozadine, jebale vas one.
umalo da zapalim monitor,kad skontah da je ovo do portala
Kako ih nije stid?! Umjesto da se ujedine jer su jedni izgubili Vedrana, a drugi Mirzu.. Nijedan od njih dvojice nije dobio pravdu, a vi hocete grad NAŠ GRAD da uništite.... Sramite se!
Zajebali su stvar, nisu trebali sprijeciti sukob. Bar bi neko vrijeme grad bio miran od huligana.
Gledaj pitara sto bjeze.
hahaha murija i manijaci zajedno pa ista su govna
hahahamanijaka bjeze pa kad je murija tu onda se osilili hahaaaaaa
nemojte nam pokvariti jedinu dobru stvar u ovoj drzavi budite ljudi slavite kako treba stitite jedni druge a ne da se izivljavate na svojom bracom , nije vrijedno ničega sto će te se pogruhat ,, FERR PLAYYYYYYYY
Samo palice i udarat dok im bubrezi ne otkazu... To je stoka nisu navijaci kako vas nije stid ove maolumnike kojima su roditelji sihre na rodjenju napravili, nazivati navijacima?
Kad se trebalo branit bosnu nije se gledalo ko je pitar a ko manijak... mi smo braca bosnjacka
Vid sto bejeze pitari od milicije haha
Treba ih ko u Engleskoj sve klosare van
Znači, počelo je...
i kažu horde ponos grada? o.O Prvi izazivaju nerede,koje smece od navijaca
Smece si ti.
Ja bi vise volio da mi dijete bude cetnik neg pitar, manje boli