Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto\'o je pozdravljen na stadionu Nou Camp od strane navijaca Barse,i njega ce pravi navijaci uvijek postovati i cijeniti ! A oni koji su sve to radili protiv njega ( ako su radili ) nisu pravi navijaci i tacka . ! ! A to da je Barselona radnicka klasa,poklopi se . Bolje i to nego biti fasista -.- Visca Barca !
Kretenchino jedna realovska...ebho ti kraljevski klub maamu...na celu sa kraljem Huan Carlosom...
bolje za REAL da navija, ipak je to kraljevski klub, a ne za radnicku klasu usranu kao sto je barselona! pokazali ste se sampioni kako na terenu tako i van njega, evo nek ti ova slika dokazhe za koga navijash http://i.cr3ation.co.uk/dl/s1/gif/a095b62ba601cdf2e9b5ff3d0e9c8069_biscuitsshakey.gif mrsh u 3 p.m. i ti i barsa PAZZA INTER !!!!
Eto ti koji navijas za Real nasao shodno da dajes neki komentar... hahaha... smijesno. Kad prodjete dalje od osmine finala, onda se javi.
nisam ni slutio da su ovi iz barcelone ovako ljigavi