Prijetnje navijača ne prestaju
0
Policija pazi na sudiju sa Stamford Bridgea
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa prosle godine sam izgubio sve trofeje u zadnji cas, a ni ove necu nista osvojit. zelio bih stupit u kontakt s vidovitim milanom da vidi jel imam neke crne magije na sebi.
steta tog nika , daj se drugi put podpisi sa drugim glup si
ziPa ovo, Barsa je lijepa za oko, dakle za široke narodne mase je...nešto kao Grand i njegovi \"zvijezde\":)...nema odbranu, nema taktiku, jedino imaju tehniku, tehniku, tehniku....i samo tehniku..ManUtd će ih odrat 2-3 gola razlike, minimum. to je moje mišljenje. Enjoy!
Hajmo HeadHuntersi, likvidirajte ovo smeće od covjeka i sudije!
hahahah, cuj ovoga, Barcu vole oni koje ne znaju sta je fudbal! hahahahaha....Drug idi se rokni sad odmah, hahahahahhahhaha....Ma treba Drogbu kazniti zestoko zbog njegove reakcije na kraju, jer je on sve ovo izazvao ,papak...Krivo mu sto je sve sanse promasio pa sad sudija kriv! Mes que un club!
hehe, sad nesto kontam sta bi Cantona uradio na ovoj utakmici :)
Uglavnom Barsu vole ljudi koji ne znaju šta je fudbal i sve ono što čini fudbal...a Čelzi nije skup \"ovoga-onoga\", već klub koji je u svakom pogledu porazio \"klub sa druge planete\"..dovoljno govori. Enjoy!
Ja sigurno ne žalim Čelzi, futbal se gleda zbog Barcelone i sličnih ekipa, a ne nabildanih snagatora-hibrida italijanskog kalča. Fuj!
mozete mislit kako je lampardu, terryu ili drogbi. toliko godina zele da podignu pehar lige prvaka, mozda im je ovo bila posljednja prilika, ucine sve sto je u njihovoj moci da savladaju barcelonu, i savladaju je, i onda vam neko samo tako to sve oduzme... kako bi se vi osjecali da vam neko nepravedno oduzme nesto tako vazno??
mozda nije zasluzio smrt, ali Goli otok ili Sibir sigurno jest. Neka mu prijete, zasluzio je da jedno 10 godina straha za ono sto je uradio.
Nije zar da vas je strah!?!?!?!? Niđe komentara...hehe.. Sudija derPe!