Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za kaznu u Bosnu ih nek ciste podrume..
Treba im zabraniti nastup na Svjetski Šampionat u Brazilu...
A vidi Dzeksona ulizivaca, mrtav-hladan stoji pored njih. Umjesto da je sazvao press i rekao : "Moj neki privatni gest, vi ga mozete protumaciti kako god hocete. To je neka moja licna odluka, necu da objasnjavam radi cega, vi vrlo dobro znate. Ali ako nista drugo i ono sto je jedino sto mogu da ucinim za taj grad, pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a vidite sta se desava u svlacionici Citya... Toliko."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
srbija do tokija, velika ko nokia!
kao nokia sve tanja i sve manja !!! pape !!!
Prije će biti srbija do vlažnog Obrenovca.
Ne znam koliko vas zna kako je nastalo "Srbija do Tokija"? Sa politikom, naravno, nema veze, nastalo je kada je Crvena Zvezda osvojila svjetsko klupsko prvenstvo u Tokiju 1991 (pobijedili su Kolo Kolo iz Čilea). Ovdje ne treba da odgovaraju Kolarov i Nastasić nego ti debilni, nazovi, političari, koji pokušavaju da ohrabre ove nacionaliste sa klix-a i sličnih portala u BiH.
nije bitno kad je to nastalo I kako,bitno je sta to predstavlja...a predstavlja agresorsku politiku srbije ,pokusaj stvaranja tzv.velike srbije I predstavlja genocide srba nad nesrbima u BIH I na Kosovu. zanimljivo da se srbi ponasaju isto ko hrvati kad su opravdavali 'za dom spremni" te kako je nastalo,te koje godine,te bla,te bla-bla-bla... jedno je poklic srpskog fasizma,drugo poklic hrvatskog fasizma,kraj rasprave. fasizmu nema mjesta u sportu.
@el camionero ne seri života ti. da su napisali nož žica ili nešto slično rekao bih u redu, nisu trebali, tražite objašnjenja. Kakve veze ima Tokio sa jebenim ratom na ovim prostorima. Sereš kao i svi tvoji istomišljenici. Ne možeš porediti za dom spremni i ovo; kraja rasprave nema jer objašnjenja koja ti nudiš nemaju veze sa razumom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Za dom spremni nije ustaski al je koristen u ratu,zato je zabranjen,isto trwba vazit i za ovo do tokija iako je cz u pitanju koristeno je u ratu 90tih Po pravil'ma
tacno pa ako je neko za dom spremni kaznjen...onda trebaju i ovi biti kaznjeni...mada je ovo gore nego za dom spremni...
Također, mnogi bh. navijači Manchester Cityja osjećali su se povrijeđenima i razočaranima ponašanjem ova dva nogometaša. Opet Anadolija piše nebuloze.
Ne znam dal su ovi dvojica stvarno neki nacionaliste, al kolko ja kontam "Srbija do Tokija" je toliko smešna parola da se više upotrebljava za podjebavanje nacionalista nego za propagiranje nacionalizma.
"Srbija do Tokija", a NOS KO U PINOKIJA.
Samo Klix u regionu siri nacionalizam, a satro clanak u modi je biti covjek.... 15 dana pisete o tim majicama!!!
ne lazi..pogledaj druge stgranice..np. bosnapress...saff.ba...juce su polomili prozore na dzamiji kod Dobruna(Visegrada) to ovde nema..ili...kriju...zbok cega treba da se vidi kakvi su...i koliko zahvalni su...
DIJASPORA OD RATA DO DANAS ODRADJUJE DOBAR POSAO I TREBALO BI MALO NEKAD I CUTI, PA I UVAZITI MISLJENJE DIJASPORE. BOJIM SE DA SU BOSNJACI U BOSNI BOMBARDOVANI FASIZMOM SE POCELI NA NJEGA NAVIKAVATI, A TO NIJE DOBRO.
Sve od Bosne do Irana biće zemlje muslimana! (P.S. Za ovu dvojicu glupana sa slike - javite se kad stignete do Fukušime!)
Prijavljujem BIH i sve u njoj koji otkidaju na ovo: http://vimeo.com/74583703
Puna podrška ovoj dvojici likova. Nit ih poznam, nit mi šta znače. Sloboda govoru, smrt crvenom fašizmu!
Nisti ti dobar s glavom, trebao bi i ti do Fukušime, tamo je besplatan rentgen i CT cijelog tijela!
Da ti kažem nešto: Je.bo vas ono plačljivo sunce-rekle bi bošnje. Samo znate kukati i tužakati okolo, star doušnička komunistička škola. Kome kukate, šta vam to treba? Kmeeek, kmeeeeeeeeeee......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Engleska Fudbalska Asocijacija (FA) dobila zvaničnu prijavu. Ista će izvršiti istragu i utvrditi šta? Da su irači citirali sportsku šalu nastalu poslije Zvezdine utakmice iz 1991.g. i da na majicama imaju znak koji se nalazi na zastavi njihove države.. Džaba galama.. i džaba svađaju ljude.. pogotovo sada.. Umjesto da troše novac da pomognu svom narodu, oni troše novac na pravne savjetnike.. Prave su patriote na baterije.
Neka se zahvale redakciji ,,KLIX-a"sto su uopste i dobili mediski prostor... Postupak ti ide ovako... -FA ce da proveri da li ima elemenata za podizanje sankcija prema ovoj dvoici navedenih fudbalera.I ako bude imalo elemenata,kaznice momke novcano(nije problem,platice se)... -Sta dobija ovaj,,Kongresa Bošnjaka Sjeverne Amerike"???Apsolutno nista. Moze samo da se zakljuci da su oni iz Kanade ti koji sire mrznju.Posto niko ovo nije ni primetio,samo oni!!! Pa treba i njima sada puci jednu kontru.Posto se radi o neozbiljnoj organizaciji a to se da zakljuciti po njihovom profilu na facebook profilu.
nisi u pravu...oni se bore za svoje ciljeve onako kako znaju i umiju...druga je stvar sto se svi srbi ne bore za svoje ciljeve......odnosno lako padaju na fore brastvo-jedinstvo,humanost,pomoc itd.......moram priznati da mi je djokovic poprilicno pao u ocima......on je vec jako popularan i nije mu potrebna nikakva samoreklama...zato mi nije jasan njegov postupak i guranje nosa u tudje stvari....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A sta KBSA boli Q za i sta je neko napisao na maici :)
bosna do S.Arabije
nemoj samo do saudijske..produzi do pekinga...tako i tako da tamo su nasa braca...hehehhe
nas i kineza milijardu i trista cetiri miliona ilmal ko jaci ,ko nas pipne ima da sve pregazimo uzuduz i porpirejko a ,a narocito svrbiju .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a nas dzeko ko savki beko sa vlahcadim partija i glumi ljubitelja bratstva i jedinstva,a njihovi su ga granatirali od 92 do 95,bravo bekane