Ne znam koliko vas zna kako je nastalo "Srbija do Tokija"? Sa politikom, naravno, nema veze, nastalo je kada je Crvena Zvezda osvojila svjetsko klupsko prvenstvo u Tokiju 1991 (pobijedili su Kolo Kolo iz Čilea). Ovdje ne treba da odgovaraju Kolarov i Nastasić nego ti debilni, nazovi, političari, koji pokušavaju da ohrabre ove nacionaliste sa klix-a i sličnih portala u BiH.
nije bitno kad je to nastalo I kako,bitno je sta to predstavlja...a predstavlja agresorsku politiku srbije ,pokusaj stvaranja tzv.velike srbije I predstavlja genocide srba nad nesrbima u BIH I na Kosovu. zanimljivo da se srbi ponasaju isto ko hrvati kad su opravdavali 'za dom spremni" te kako je nastalo,te koje godine,te bla,te bla-bla-bla... jedno je poklic srpskog fasizma,drugo poklic hrvatskog fasizma,kraj rasprave. fasizmu nema mjesta u sportu.
@el camionero ne seri života ti. da su napisali nož žica ili nešto slično rekao bih u redu, nisu trebali, tražite objašnjenja. Kakve veze ima Tokio sa jebenim ratom na ovim prostorima. Sereš kao i svi tvoji istomišljenici. Ne možeš porediti za dom spremni i ovo; kraja rasprave nema jer objašnjenja koja ti nudiš nemaju veze sa razumom.
Prikaži sve komentare (269)