Engleska Fudbalska Asocijacija (FA) dobila zvaničnu prijavu. Ista će izvršiti istragu i utvrditi šta? Da su irači citirali sportsku šalu nastalu poslije Zvezdine utakmice iz 1991.g. i da na majicama imaju znak koji se nalazi na zastavi njihove države.. Džaba galama.. i džaba svađaju ljude.. pogotovo sada.. Umjesto da troše novac da pomognu svom narodu, oni troše novac na pravne savjetnike.. Prave su patriote na baterije.
Neka se zahvale redakciji ,,KLIX-a"sto su uopste i dobili mediski prostor... Postupak ti ide ovako... -FA ce da proveri da li ima elemenata za podizanje sankcija prema ovoj dvoici navedenih fudbalera.I ako bude imalo elemenata,kaznice momke novcano(nije problem,platice se)... -Sta dobija ovaj,,Kongresa Bošnjaka Sjeverne Amerike"???Apsolutno nista. Moze samo da se zakljuci da su oni iz Kanade ti koji sire mrznju.Posto niko ovo nije ni primetio,samo oni!!! Pa treba i njima sada puci jednu kontru.Posto se radi o neozbiljnoj organizaciji a to se da zakljuciti po njihovom profilu na facebook profilu.
nisi u pravu...oni se bore za svoje ciljeve onako kako znaju i umiju...druga je stvar sto se svi srbi ne bore za svoje ciljeve......odnosno lako padaju na fore brastvo-jedinstvo,humanost,pomoc itd.......moram priznati da mi je djokovic poprilicno pao u ocima......on je vec jako popularan i nije mu potrebna nikakva samoreklama...zato mi nije jasan njegov postupak i guranje nosa u tudje stvari....
Prikaži sve komentare (269)