Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo ba stručnjaci, kad vi dodjete sa timom do polufinala Lige prvaka, onda se javite. Čovjek je genije. Ipak je on forsirao da se Robben dovede od samog starta. Čovjek ga je povukao kako bi povukao zadnjih, 5-10 minuta...to uvijek radi, uvodi Altintopa da čuvaju loptu...šta je tu teško skontati...ljudi čuvaju 1-0...sasvim razumljiva odluka...šta je trebalo, da ga ostavi pa da mu još neko slomi nogu na terenu...Arjen odigrao koliko je trebalo...
Van Gaal nije obicna ka-ri-na, to je ka-ri-na koja je Barcu umalo odvela u drugu ligu, ka-ri-na koju su samo Olicevi golovi ostavili na klupi Bayerna na pocetku sezone kad je strucnim odnosom prema klasnim igracima otvorio sezonu serijom poraza...A sta reci za Robbena, desni motor Bayerna, Ribery lijevi, ostalo su putnici....
Van Gaal je ka-ri-na, a Roben je igracina i to je to.
Van Gaal je klasa veliki strucnjak a roben se narafu zato su ga i orjerali iz reala
Uopšte mi nije jasna odluka trenera da izvede Robbena koji je malo reći dobro obavljao svoj posao na terenu. Nikome ne bi bilo pravo.
mislio ga Robben susnuti jos jednom...pa nisi dijete drago toliko sretan...to zna i Van Gaal...zato te je i izveo da se ne blamiras toliko... Barca 4 ever!!!!
Nije on fino odgojen ko naš Pjanke. Roditeljska posla.
ja mislim da je mali muller skrenuo loptu i da se njemu pripisuje gol bez obzira sto je ovaj sutao na gol!!
bravo Van Gaal sto si ga natjerao na ovu izjavu. nema zajebavanja