Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo ZMAJEVI !!!
Sljedeca stvar koju zelimo od Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine je kad dobiju pare od plasmana u Brazil da prosire Bilino Polje na 30.000 mjesta ili vise ako ikako moze, jer bez ikakvih problema to mozemo napuniti.
Skont'o sam novi vic ! Pita učiteljuca đaka, na času geografije: Gdje je BOSNA I HERCEGOVINA ? U BRAZILU,...odgovara đak !!!!
Nije los. :)
Dovoljno je reci da samo pravi patriota cije srce kuca za Bosnjake i Bosnu i Hercegovinu i istinske patriote zaplace samo kad nam je naj teze. Ovo nam je istorijska suza radosnica i ja sam plakao i sa ikonom BiH novinarstva Senada Hadzifejzovica, Planica i sve koji su prosli pakao Agresije na Jednu Jedinu BiH. Ovo je trebalo prezivjeti. Volim te ljiljane, volim te BiH. Dobro Hadzifejzovic i rece, : OVO JE MOMENAT KADA TREBA DA SE SJETIMO I ONIH KOJI SU SVOJIM ZIVOTIMA PLATILI OVO STO MI DANAS IMAMO. . Rece Legenda u suzama. A znamo kako nam je bilo.
Sinovi bosansi, zmajevi, HVALA VAM BESKRAJNO
Sad ce lesinari okupirati Papeta da im da koji EUR-o,poput Lagumdije,Tihica,Dode,Ćovića.Bas niti jedan naslov da vidim da je neko od lidera cestitao na pobjedi,osim Valentina.
Ovo je jedan ogromni šamar svim dusmanima BiH i svim nasim kriminalnim politicarima !!!
Vi ste ponos drzave
Svaka cast, pozdrav iz Beograda.
https://www.youtube.com/watch?v=58nhJ6d178M
BRAZIL MUBAREK OLSUN !!!!
Mile popusi ga ti, mi u Brazil a ti ako dobacis do romanije na seljacke drevne igre dobro je...pusi Mile pusi pa onda malo predji na ekologiju
hem Bajram, hem odosmo u Brazil...... Bravo Zmajevi ! Vi ste, vi ste, ponos drzave, ponos drzave, ponos drzave....
Je li ono Spaha na sedzdu pao??!! Spaha, svaka ti cast. Noge ti se pozlatile. Alal ti vera. Legenda si bio i ostao!!
http://www.delfi.lt/sportas/futbolas/bosniu-fanai-po-pergales-verzesi-i-aikste-ir-mete-kedes-i-pareigunus.d?id=63048112 evo kako nas litvanci vidjese poslije utakmice
Sanjao sam da Veliki Pape dođe u moju Zvezdu ali nije se poklopilo.Bogu hvala bio je Sead. Bio je veliki fudbaler i veliki je trener, divim mu se vec 35 godina. Pobjedio je cisti igracki i ljudski kvalitet ovih momaka. Sretno u Brazilu.
evo ga http://www.youtube.com/watch?v=Cm3nrY76Y1o&list=HL1381867561