Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke Sarajevu. Moj Željo je sinoć igrao na nivou seoske lige.
Interesantno je da vi tako igrate uvjek protiv klubova iz Evrope ... Izgleda da nije do lige.I Crvena Zvezda igra seosku ligu ali jbg uvjek nesto pokazu bar protiv jedne dobre evropske ekipe...
@kasperSRB3 Zelja za pokazivanjem. Inat balkanski da mozemo, da nismo slijepo crijevo. Nasi ili se prepadnu ili nemaju taj inat. Ali treba biti iskren prema sebi pa rec da BiH Premier Liga kaska poprilično za komšijama.
Dobar rezultat ali ne tako dobra igra..dosta haoticna..na nasoj desnoj strani vise puta stoji protivnicki igrac sam u blizini kaznenog a niko ni blizu njega..i uopste nismo stajali dobro na terenu..previse rupa..i stvarno fali jedan dobar spic..Ahmetovic je jedan prosek koji nije dovoljan ni za PL a kamoli Evropu..
Dobar rezultat Sarajeva u Bergamu ali igra nije bas bila na nivou..jer je Atalanta stvorila previse sansi..i igra Sarajeva je bila dosta haoticna i faktor srece je vise doprineo ovom dobrom rezultatu nego igra..
Navijac celika ali dolazim na tekmu u SA
Bravo moje rajvosa 😘😘😘😘
Ponesi osmijeh svoj skupi snagu svu vjetru povjeri nasu zastavu Nasa zakletva ori se ko grom jedan je cilj jedan je put i samo je jedan dom
Sad treba ne kositi travu na kosevu 7 dana, prizvati kisu i blato, postaviti nekog cvikerasa da sudi, traziti savjet Mourinho-u kako prenjeti autobusku stanicu i da onda igramo u istim okolnostima kao i nasoj ligi
Nema sta... Svaka cast na reakciji.Ispala citava odbrana ali momak je to stigao regulisati...
sarajevo s puno sreće odigrao 2:2. u sarajevu će biti 0:2 u korist atalante.
komentator jedva doceko da bude 3:0 HALA
Glup si
Komentator ko da prenosi dzenazu a ne utakmicu
Cestitke Sarajevu! Samo, i Sarajevo i Zeljo imaju isti problem - od 4 gola koja su sinoc primili i zajedno, sva 4 su poslije prekida. Jel moguce da tako lose branimo prekide?
jbt taman da odbrani a ono izbaci drugi video preko ekrana 😣😣😣
Sinoć je i sreća bila na našoj strani, ali i nju treba zaslužiti. Ponosan :)
a dva primljena iz glavometa u petercu?????