Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeće od čovjeka, bio i ostao.
j3b3ni mu curicu kad bude imala 18 godina... koji je ovo orangutan
Najodvratniji igrac koji je hodao ovom planetom.
Debilko
a jest i novinar ono.. napravi vijest ono da je ramos dobio crveni.. tako pepe ono ovo mu nije prvi a ni zadnji ovakav prekrsaj. pa u la ligi je lika šutirao nekoliko puta i dobio je mislim 10 utakmnica suspenzije
Nek su ispali
Brazilac divljak, Portugalci su fini ljudi i sportaši.
Pepe je nepromjenjiv lik, hahaha. Drago mi je sto je postojao sve ove godine.
Uvrijedio bih jadnu zivotinju kada bih ga nazvao majmunom .
Pepe je zakon. Odigrao odlicno, i to u tim godinama. Da je ona stativa usla, vjerovatno bi bilo drugacije.
Kao prvo izgleda da niste gledali utakmicu,vec je lezao jedan igrac portugala i nisu htjeli da izbace loptu i onda je pepe nasrnuo ovako pomalo divljački!
I ja se smijem sad jer su ispali. Bahahahahaha
Cemu sluzi var...
Treba dobiti kaznu od UEFE..
Pričajte vi šta hoćete ali ovavih stopera više nema, koji idu glavom na kopačku, gaze sve, lome kosti samo da ne dadneš gol. Danas je sve postalo baletski u fudbalu pa i stoperi, nema više muških startova, malo se poguraju odmah trče sudiji i mašu rukicama njegovanim da im da karton.
100%
Nema ovakvih stopera i to je dobro za fudbal. Ako ces klizati i udarati igraca sa ciljem da ga povrijedis, mjesto ti je u ufc ringu a ne na terenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bilo je na ovoj tekmi jos situacija za kartona
U VAR sobi zaspali.Jbg i ja sam nisam ovo ni vidio.
Sad može iz fotelje da se smješka