Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se tiče klasičnih napadača -- nema boljeg na svijetu od Zlatana Ibrahimovića. Najkompletniji napadač ikad. Ibrakadabra!!
Nekad preĆera sa izjavama, ali je majstor svog posla, svaka čast!
kakav car jbt
kakva panenka lopta ide direktno u gol nema luka nikako,panenku je napravio skoro Salihovic u BUndes ligi
jesi brate dobar si ali si uzasno iritantan..nisi raja...umisljen si puno al to ne prolazi balkanski kabadahijo...nikad ti necemo halalit radi malog hajrudina da znas
Bravo majstore najjaci si!
zasluzuje poziciju spica u reprezentaciji republike srpske...naravno ako bude htio :)
hahaha srbin provokator hahahah
zasto prvokator??? prvo...zlatan je iz rs drugo...srbi nikad nista ruzno nisu o njemu rekli za razliku od recimo bosnjaka....ali u bosnjaka je i kratko pamcenje,pa ne zamjeramo :)))) trece....nemoze za bih,necete valjda istjerati dijamanta? :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam koliko sam puta napisao ali IBRA JE ZIVOTINJA.
jel ovo francuski komentator? :)
Ibrahimovic :)