Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma protiv lihtenstajna vala moze i mene pozvati...
@banovani naocale kupiti i dobro pogledati a ne odmah letiti na komentare i pisati o agenciji. koga je po tvom misljenju izostavio a da je mogao igrati? solidan spisak isprobao je i igrace premiejr lige pogotovo mlade koji kasnije mogu postati bolji jedino sam iznenadjen za zukanovica koji kofol ne igra standardno za chievo a jos nije ni liga pocela ali to je susic.
Evo ih pripremite se za šupkolisce i plaćenike
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
E sinoć mu je Bandović bio posebno zanimljiv, imao je šta vidjeti. Majko moja koja je ono rupa već nas nekoliko utakmica košta golova, golman koji ne zna procijeniti let lopte smiješno.
Zasto ste svu paznju usmjerili na jedino lose u sinocnjoj utakmici? Zasto malo ne pohvalite igru, atmosferu? Gojka Cimirota? ...
zato je gojkara odigrao fantasticno!!! bilo ga je svugdje cijelu utakmicu...i definitivno je potencijal za repku..samo da ne napravi gresku, zaleti se, i ode negdje gdje nece igrati. bolje mu je ovdje igrati, za manje para, pa kad se afirmise kao igrac (sa 23, 24 godine), otici vani zaraditi koju paru... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
znaci nema ni Besica jer jos minute nije odigrao za Everton
Pobjeda wisle od 0-3.stilic gol i dvije asistencije.moj pape ccc
Bosnjak sam ali moram reci da proklet bio svaki balija koji ode na cecin koncert
mogao je štilića i šehića zvati kakav dujković
ccc
ma huljevića je trebao zvati frajer extra igrač
Počelo je rasturanje repke a da ovom levatu ne može niko ništaPustio ga je Osim da sam kroji repku i zapamtite da će ovu repku tako uništiti sa svojim neznanjem i tvrdoglavošću.Mnogi ovdje vide da je sinoćnja utakmica koju je Srajevo odigralo tehnički bolje izgledala nego Safetova repka protiv NIgerije.Glavonja fura svoj fazon i misli da je najpametniji.Prosut ćemo bodove protiv Kipra i to će biti znak da je on fulio u odabiru igrača.
susic je dno od trenera
Većina ovih stručnjaka što pizde zašto pape nije pozvao ovog ili onog nije nikad u životu vidio kako igraju ti igrači.Kritikovanje je naša glavna zanimacija.Bilo kuda kritika svuda.
dobaar onaj haris iz sarajva, mogao je vala njeg malo progurati :)
Hebem li ti majku pokvarenu,i tebi i burazeru koji je,ustvari,selektor a ne ti jade jadni!
Čuj, on zna za koga bi se Hrgota opredijelio!!?? kako zna? Ali sigurno zna da bi Štilić igrao za BiH i ne zove ga. Zašto?
Cimirot? Dujovic?? For real yo???
nista...odoh skupit pare ili uzet kakav kredit i platit savezu da igram za repku...
tako su zvali....PARDON