Nogomet
201

Pogledajte kako se Ljupko Petrović ljubio sa Arkanom i Cecom

Piše: F. V. - N. J.
Povodom debate koja je nastala nakon objavljivanja fotografije srbijanskog nogometnog stručnjaka Ljupka Petrovića i Željka Ražnatovića Arkana, podsjećamo na videosnimak objavljen u popularnoj emisiji Insajder beogradske TV B92, a na kome se Ljupko ljubi sa Arkanom i njegovom suprugom, folk pjevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović (nakon minute i 20 sekundi).

Snimak je nastao na jednoj od proslava, a Petrović se na snimku srdačno pozdravlja sa zločincem Arkanom.

Inače, objavljena fotografija Petrovića je koštala posla u FK Sarajevo, koje je promptno otkazalo potpisivanje ugovora sa ovim trenerom.

Sam Petrović ni u razgovoru za naš portal, a ni kasnije na konferenciji za medije u FK Sarajevo, nije decidno negirao postojanje ove fotografije.

Inače, fotografija Ražnatovića i Petrovića je, prema dostupnim informacijama, objavljena na jednom od Facebook profila koje uređuju Arkanovi simpatizeri, i to 19. novembra 2013. godine, mnogo prije nego se trener Petrović našao na listi želja FK Sarajevo.

Ipak, nakon ove konferencije za medije oglasili su se iz FK Sarajevo saopćenjem u kome tvrde da je riječ o fotomontaži. Potom je pokrenuta debata u vezi sa fotografijom, a o čitavom slučaju pišu mediji širom BiH, ali i u našoj regiji.

No, ako je već fotografija "sporna", kako tvrde iz FK Sarajevo, onda je u autentičnost snimka na kome se Ljupko Petrović ljubi sa Arkanom malo teže sumnjati. Pogledajte video nakon minute i 20 sekundi.