Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija izbacena sa svih takmicenja, obrisani grbovi zastave, a za ove i minuta sutnje, h e bb em i fifu i uefu !
Bravo. Treba i Fifu bojkotovati zbog podrške fašizma i ubistava djece i žena.
Nisu Albanci razrocarali a upravo Oni Su ih spasili Hitlera i omugucili Put za Palestinu i sada njihova unucad rade isto Sto i Hitler....Mislio Sam da je Kosovo americki igrac Ali prevario Sam se i uvjeren Sam da je jedini americki igrac na Balkanu Srbi i Hrvati iz BiH !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čifute će svijet mrziti do sudnjeg dana. Pratit će ih mrtva djeca iz Gaze zauvijek. Gdje god maknu iz Čifutije obazirat će se, plašit će se svojih sjena.
IZRAEL = GENOCID, tačno su gori od nacista i fasista 1000 puta, daBogda se vama desilo to što namjeravate s Palestincima a i hoće jer vidi svijet kakva stoka i zločinci su židovi
Oni se plaše samo Yasinaa od 105 mm i i Fedžra 240 mm
Zašto sad FIFA i UEFA ne reaguju i izbace Izrael ko što su Rusiju izbacili.
Ovo gadovi ne liče na židove.
Kao prvo izrael ne pripada evropskom kontinentu i ne treba da igra za evropsko prvestvo kao drugo to je zločinačka tvorevina i nie.
Kad dobiju kaznj od fife. Trebali su navijat za Izrahel
Mene samo interesuje kako cifu tska garda nije zabranila Kosovarima da budu na tribinama
Ovi mislili parama pokoroti svijet, možda jesu vladare zemalja, ali i to će biti prošlost.
Gezuar, kosovare!
Pobijedilo Kosovo Svi chifuti pognute glave izadjose sa terena
Na primjeru Rusije i Izraela se vidi sve licemjerstvo jad bjeda i dvostruki aršini tzv. međunarodne zajednice i njenih ključnih igrača fujjjjjjj.
Bravo Kosovari. Bar vi znate šta je zločinačka čizma i imate empatiju prema stradalnicima.
Koji je rezultat
1:0 Kosovo dobilo
Ovi jevvreji su ubili 11000 ljudi u Gazi ali su stekli milione novih neprijatelja
Rusija, koja se nalazi dijelom u Europi je izbacena iz svih takmicenja jer je pocela okupaciju. Okupirana teritorija Palestine tzv. Izrael koja se nalazi izvan Europe, igra takmicenja u Europ. UEFA i FIFA svaka cast.
Od kada je izrael u evropi? geografski? jbm majku ako je ovaj svet normalan
Kazakhstan malim djelom u Evropi, Gruzija citava a Azerbejdzan dijelom u Evropi. Izrael je bio izbacen iz azijskih sportskih organizacija pa im Evropa dozvolila da se prikljuce
Doce vrijeme kad ce evropa i šupacka amerika okrenut leđa č i f u t i m a...