Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast momcima
e golmana idiota od slave do propasti za minut...
Odbrana, ima li vas?
Sta ce jadni momci,dobro igraju gdje treniraju,kako treniraju i koliko se ulaze u njih.Momcima idoli Ronaldo i ostali,san im je zaigrati za neki veliki klub,na kraju zavrse igrajuci na oranicama nase lijepe domovine,neki se uspiju probiti,al takvi se docepaju retardirani managera i cim dodje bilo kakva ponuda nekog Turskog kluba,osrednjeg ili nekog Kazastanskog ,proda se i jedva da se vise za njega i cuje.Surova realnost.
kad je onaj crnac povukao kontru u 1 pol sa objektivnog zapada se cuju rasisticki povici.kakav ker moras biti da bi bio navijac zelje sa zapada i loze
ti bukvalno izgorio po glavi.nebitno zapad sjever bitno je da jadove nemozes iskorjeniti
Odlican golman, uzuzev one gluposti koju je napravio pred kraj, sve vrhunske odbrane