Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta ce mi Papac i ja sta znam ko ja predsjednik voga saveza ima da radim sta ocu vama ko ne pase ko vas sisa vazno da ima placu i da mi je dobro i da navijam za Hrvatsku
Ma ljudi treba da igramo i da se zajedno borimo ,da podrzimo nase momke i da im AKOBOGDA pozelimo sretan put u Tursku. Mozemo mi to svi zajedno a druge lose stvari ce morati da nestanu. Mi nemamo drugu reprezentaciju i mogu reci da ce mo se boriti zajedno dok god postojimo za nju!!! zivjela BOSNA I NAPRIJED MOMCI POKAZIMO STA ZNAMO MOZEMO MI TO SIGURNO !!!!!!!!!
@sarajlija \"..Navijacu za BiH kad se savez promijeni i..\" ..sto ne mogu ovih kvazi navijaca, svi ste vi one kataloske fufnjare, lafo ne navijaju za BiH repku zbog saveza, a iza coska raduju se svakom narednom susretu reprezentacije, ko kakva poljska kurva dobroj kiti! Na kraju krajeva, jebo vas sviju Iljo Dominkovic i kompanija, da imate muda ne biste samo mahali onim glupim transparentima ispred saveza i urlali ko gorile.. ne znam sta hocete? Hocete SAVEZ NAPOLJE.. pa ne radi se to tako majmuni!!! Jebo vas Usanovic levati jedni.. pametan covjek.. vidi da moze.
ostavite Papca na miru, momak je potpisao pismo u namjeri da se neke stvari promijene i vjerujem da je imao najbolje namjere kad je sa svojim kolegama iz reprezentacije odlucio povuci takav potez. To sto danas ne zeli da igra govori o tome da je principijelan, to vam se ne mora svidjati ali morate postovati. Turska-Bosna 0:1
mamicu ti dijasporsku, jebo li te cijeli balkan, pa ti supak bio ko La Manche ;)
sasa je rekao da nece nastupati za BIH dok je predjednik iljo dominiković!!!! svaka cast Sasa nemoj igrati za ove lopove!!!Navijacu za BiH kad se savez promijeni i pocne igrati svoje utakmice u nekom drugom gradu,a ne u gradu koji ne voli ovu drzavuuu!!!!!!!!pozz za sve sarajlije i sve srbe u BiH!!!!!!!
Vidi sad cuda! Bosnje navijaju za BiH! Tu mi nesto smrdi.......Tako je uvijek kad su oni u blizini,.......smrdi pa smrdi.....Turkie : BiH 5 : 0
@Jasko! Bolje da ga ti popusis zajedno sa repkom u Turskoj abd. Naprijed Turska!
@englander... engleski navijaci su najprimitivniji u evropi zato je bolje da ostanete na svom ostrvu i ne prelazite kanal.
hej debili ne ogovarajte Papca, on nece da igra zbog saveza i to treba postovati. licno sam i ja protiv saveza ali mislim da nemamo vremena da gubimo na bojkote i slicno.
Ako je Papac potpisnik onog famoznog pisma, onda je momak principijelan!!! Ko je potpiso, a sad igra za reprezentaciju, taj je pičić!!
PAPAC PUSI KURAC KO TE JEBE MOZE BOSNA I BEZ TEBE. ZA PAR MJESECI ZALICES ZA OVIM,
sve i da odemo u tu crnu afriku (u šta čisto sumnjam..) treba praviti proteste dok stoka ne ode iz saveza.... SAVEZ NAPOLJE!!
zasto je kriv Papac? zato sto je covjek od rijeci i principa? a svi ste ga podrzavali dok se bila digla prasina oko saveza. I sada vam papak. Ma vi koji to govorite ste papci koji mijenjaju dres kako vjetar puse. Papac je igrao za repku i kad mu i nije bilo potrebno, i ne vadite se na to. Covjek s principima, zato respekt za Papca sta god da odluci! Turska-BiH 1:2
najtuznije sto cete svi vi bit protiv bih kad dodju losi rezultati, a doce kad tad zbog ovako loseg saveza. onda, ce papac opet biti dobar i odjenom cete svi pricati da ste uvijek bili protiv saveta STOKO SITNOG ZUBA