Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi sad ruze engleze a sto italija stoljece na guzove dobija utakmice svi odusevljeni.Saberite se, rezultat je vazan, osim za engleze izgleda :))))
srusila ih sa 0-1 i to u 95 minuti hahaha boze dragi sto me nasmija.
glupa pedercino 0-18 udarci za englesku ove pedercine se branile ko zepa
@almazagaedisej previse u svom rijecniku koristis rijec ''pedercino''.
naravno da ce se uvijek jednoj engleskoj il francuskoj produzavat po 5 minuta i stimat pobjeda...
Ne lupetaj. Pa sto im je golman folirao minutu-dvije i mislio da ce time pomoci svom timu. Slovaci igrali kao kostolomci iz nekakvog zaseoka a ne reprezentacija.
Golman ko fol poljeva vodom nogu u 91. Uostalom, Slovacka 0 suteva
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Englezi nanijeli tek drugi poraz Slovacima kuci... Izet HAJROVIC ih porazio prvi. Lijevicom. ⚡
engleska je goli q***c
Na utakmici Kazahstan - Poljska vise zutih nego prilika za gol
Utakmiacama,,hahaah
cigani slovački 90 minuta se branili..čist gol poništen u 89 minuti..i Englezi su loši ali neka su pobjedili
ALEX_MANUTD Slovacki igrac je vratio loptu nazad do Engleskog igraca i zato nije opsajd, cisti pogodak ponisten. Da je dodao Engleski igrac loptu onda je to opsajd, posto je loptu dodao Slovacki igrac onda nije opsajd i to se zove u fudbali pasivni opsajd, moguce da pomocni sudija nije mogao tu situaciju primjetiti ali Mazic je bio u blizini i morao je dosuditi pogodak.
@pipun Offside ili "ofsajd". Pa nismo vise toliko operisani od stranih jezika da ne znamo kako se izgovaraju ovakve osnovne stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)