Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Safete u kakva si nas govna uvalio. Ali hajde nema veze, dobijemo cioniste kod kuce i sve ce biti lakse. Vjerujem da ce i Vels pasti kod nas ako igramo sa srcem kao veceras. Raspored je na nasoj strani.
Treće mjesto nam je najizglednije. Vels izvuče X u Belgiji nabijem ih sretne, al' može i baraž pa se nadigravat'.
@berzerk1.2, pametnije ti je da se "iope" upišeš u osnovnu školu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cipar će nas koštati... hajde, od židova što smo izgubili, nisu oni baš toliko bezvezna ekipa, dogodi se, falilo nam je i igrača, ali od Cipra kući... tugo moja.
Mene ne bi me začudilo da maznemo Belgiju na strani, a da opet napravimo kiks sa Kiprom ili Izraelom. Takvi smo jbg. ..... sa slabijima se opustimo i popušimo ...
Realno je do kraja da mozemo pobijedit andoru kipar i izrael,i tad smo na 14 bodova......realno je ocekivat da izraek dobije andoru i kipar i oni su na 15 bodova.....znaci cetvrti.......a to opet znaci da moramo sve ovo odigrat bez greske.....i plus otkinut nesto welsu ili belgiji......uz pretpostavku da izrael nigdje ne ustine visekoji bod.........znaci mozda ipak previse ocekujemo od momaka.......nikad laksi posao nismo dobili a usrali smo motku nacisto......ove kvalifikacije nas samo neka luda sreca moze pomazit :-)
Samo ljudi ovaj wels je straasna ekipa bit ce bas tesko s njima....OOooo safete hebem ti ono malo susica od igraca i svrsaajevica....puuu
malo sam racuno ,sa svim pobjedam sigurno smo treci a mozda cak i drugi kada bi se poklopili neki rez.ako gledamo izrael posto nam je on glavni konkurent za trece poziciju .mi do kraja igramo sa ,Izrael kuci ,Belgia u gostima ,Andora kuci ,wels kuci ,cipar u gostima ,- a Izrael ,nama gostuju ,zatim kuci andora ,gostuju welsu,kuci cipar ,gostuju belgiji ,za sada imaju 9 bodova mi 5 .sa cetiri pobjede do kraja sakupi li bi 17 ,uz mozda poraz u belgiji ,a oni realno jos 7 ,to je 16 ,gdje bi isli u goste u zadnjem kolu belgiji ,tako da bi pored nase pobjede u cipru izrael bi morao izgubiti ,naravno ovo je sve idealno ,ali realna opcija ,kako god belgija nam je sudbina pobjedom ili remijem protiv njih dosta bi rijesili ...ali valja dobiti 4 od 5 prvi je izrael 3.6.2015 .............
zar nije protiv Izraela 12.6.2015.?
čoEk sjeo i razmislio, slažem se s njim vala...neko će kiksati do kraja, a mi smo svoje iskiksali :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisu cifuti bas naivna ekipa,dva cista penala im sudija nije svirao. njagore je to sto ce se na nama vaditi a ako ih i dobijemo opet im ostaje bod prednosti. Safete konju zadruzni,moje te oci vise ne vidjele.
izgleda da će biti vremena da Meša ispravi Safetove greške barem da ulovimo baraž
Kostat ce nas pjanicev promaseni penal protiv kipra da ne odemo na evropsko
Izreal 9
Dobro je...mislim da cemo se moci izgurati s ovima
dobar rezultat za nas...Nerealno je ocekivati prva dva mjesta,ali baraz je nas.
pogani jevreji, neka su izgubili, i cekam da i mi njih razbijemo u zenici , to su ubice djece i zene , govnade zivotinje
kako ide ona stara izreka - kada babo krene da pije, mati odma noge krije :)
bravo za crvene đavole...ovo vraca nadu da bi mogli bit i drugi!
Ma nema sanse da budemo drugi,6 bodova nam Vels bjezi. Trece mjesto ako uhvatimo to ce biti podvig.Poslije Safeta opet sve dovesti u red je lavovski posao,nadam se da ce Mesa uspjeti.