Četvrtfinale Evropske lige
0
Pobjeda Fulhama nad Wolfsburgom 2:1
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J.e.bem klonovima mamau na porodu. Dijamant
Ja volim Džeku.
NAJBOLJI IGRAC NA TERENU JE BIO DZEKO DIJAMANT.. SAMO IMA NESTO STO ME BRINE PRICA SE PO NJEMACKOJ DA DZEKO NEMA CURE I DA JE PEDER JA MISLIM DA JE TO NEMOGUCE DALI VI STA ZNATEO O TOME
@Pipo cuj ni klupi, e njesra veliko, hajde mozda i bolje sto nije igrao, rizikovao bi samo da pogorsa povredu.
Izgleda da je povreda u pitanju, nisam ga vidio ni na klupi da sjedi.
DVA OD RANIJE POLICIJI POZNATA GLASILA, SARAJEVO-X I BH DANI UHVACENI KAKO PO CIJELOJ BiH SIRE RADIKALNI ATEIZAM...........
Sto Dzeko nije igrao? Nije valjda povreda u pitanju!? :(
DŽEKO JE FUDBALSKA ZVIJER !!!
taj papak dzeko nema pojma. sakrio se iza korner zastavice.
cim dzeki dobije loptu, svih 10 fulhamovih igraca je oko njega (osim golmana)... ma dajte, upisat cu se od smijeha. pa sto onda ne igra za barcelonu, manU, real itd. vec za tu selendru.
sto je nekom krivo sto je Dzeko masina a narocito ovim srpcicima crknite djukele pokvarene
Veceras se je vidjelo koliko Dzeko vrijedi, jel kod njega lopta pola Fulhamovih igraca je oko njega, majstor je mastor. Sva cast i Misketu za onaj servirani gol.
Zalostan sam sto je mala povredica omela naseg Dijamanta da zabije nocas tricu... Naime Dzeko je po obicaju ppokupio neku trebu engleskog porijekla sumnjivog morala i prilikom vrhunca naseg Dijamanta doticna treba mu je stala na nozni prst par sati pred utakmicu...ostalo se vidjelo.. Dzeko obecava da se navedeno nece ponoviti i da ce pred revans posao odradjivati lezeci i tricu u uzvratu zabiti ... Dijamant.
cuti majmune. selo wolfsburg jedva broji 120.000 stanovnika. jedan od poznatijih njemackih gradova!!! , o cemu ti pricas. po cemu je poznata ta selendra? 50% njemaca nije ni culo za tu vukojebinu. stari promjeni pelene i brisi.
ovi na sarajevo x svrsavaju na wolfsburg, kao da je bosanski klub. dzeko i kompanija ili dzeko i ostali. tako bosanski komentatori prenose tekmu.... hahaha.