Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ohohohoo zakuhava se, zakuhava :D
podcjenili su arsu, i neka im je
naravno,dobice barca u finalu....al treba napomenuti da ce \"zasluzeno\" dobiti crveni vidic ili ferdinand ili carrick
ahaha, Govno Govno M U
kako su extra ovi engleski komentatori, \"Here is Van Persie, send back to ... Ramseeeeeeeeey \"
deja vu sudbina je da chelsea uzme titulu bili na petoj poziciji svi ih vec otpisali za titulu ali chelsea ce ove godine biti prvak engleske,izvinjavam se navijacima manchester utd al tako ce biti a oni neka se utrkuju sa barcelonom ko ima vise lajkova na FB mozda tu pobjede
Jao, meni radi gu.za ko meduza!
to su ti decki, vjeciti decki sto kazu iz man utd da nemaju pojma. sad ce te ostati i bez titule u eng i bez LP sigurno. cemu se vi nadate kad je igra arsenala barcelona u malom. znaci razbit ce vas barca u finalu.
drago mi je zbog ovog momka što se uspio vratiti poslije onakve povrede
90\' Završena je utakmica na stadionu \'\'City of Manchester Stadium\'\'. Konačni rezultat je 2 - 1. 90\' Na stadionu \'\'City of Manchester Stadium\'\' Edin Dzeko (Man City) je uputio udarac u okvir gola, ali ništa od promjene rezultata. 90\' 3 minuta bit će produženo drugo poluvrijeme.
bice gusto biceee gusto ! navijam za chelsea al sumnjam da ce mancho ispustit titulu ! al cuda se desavaju