Večeras BiH - Rumunija
0
Po pobjedu koja život znači
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgubit cemo, nemamo vise onaj elan koji smo imali protekle tri godine. Jos nesto, ne odgovarajte ovim trollovima (provokatorima). Prvo, oni i postavljaju komentare da bi im vi imbecili odgovarali i nervirali se. Drugo, ja ne bih ulazio ni u kakav razgovor o snazi nacije sa nekim cija je zemlja izgubila veliku teritoriju (Kosovo) od grupe pekara koji jos jasu na konjima.
PItanje: Kad igra RS? ha ha ha ha ha Odgovor: nikad a možda ni tad ha ha ha ha San nikad odsanjan
hajde Edine, Ajetul kursiju i na teren ! nemoj da nas brukas !
Dzaba sve i pobjede i dzeko kad cemo uskoro zakatanciti fsbih. Mi sve nesto pricamo traktori ovo ono a njih zabole za to.Nista dok milorad ne usvoji statut fsbih. Dzaba smo krecili rodjaci.
pape jos trener?!? Uhhh sto cemo dobiti po guzi. Nategnut ce nas rumuni ko... (koda vidim)
grupa cccc: -republika sumska -herceg bosna -zapadna osetija -donja ingusestija -gornja cecenija -kraljevina tunguzija takmicenje ce se umjesto u fudbalu,odrzati u klisu i truhloj kobili.pozivaju se svi isfrustrirani pateticni izdajnici da bodre svoje ljubimce.krmeca i teleca glava ce biti ponudjena za grickanje,kiselo vino i serbe od bijelih ruza za osvjezenje.ulaz besplatan,naplacivacemo kad drzava dobije valutu.ako.besplatan parking za traktore,placen naoruzan do zuba cuvar za tovar na traktorima sto je popljackan po kucama.za video rekordere organizator ne odgovara,trazena roba u visoko razvijenim sumskim predjelima rs.pocasni gosti-dodo,rale,raso,voja i sloba(posljednji satelitom iz pakla,prethodna tri iz haga)
@Dzeko Boli nekog sta ti mislis izopaceni krembiluuuu, jos si uzeo nickname od naseg dijamanta pickoo izdajnicka, joj kako bi te volio sresti negdje na ulici pa da pogazis tu svaku svoju prljavu recenicu
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Zna li neko hoce li biti negdje prijenos preko live stream-a?
Sretno iz Hrvatske!
sto ne pisete da je pobjedila srbija sjevernu irsku? hajmo bosno napred!!
DUGO SE NISMO RADOVALI......... HAJMMOOOO SRCE NA TEREN ZMAJEVI NASI!!
Jel` zna neko hoce li biti prenos ispred BBI-a ??
trebine ce biti pune...ulaznica 25 maraka...vreca brasna...s.t.o.k.o samo neka neko kaze da nevalja drzava...da se para nema...s.t.o.k.o
Pobjeda i samo pobjeda pa bilo kakva..... 1-0 ili 10-0 nije bitno samo 3 boda
V L A S I J E B E M V A M S V U F A M I L I J U U U S T A !
kakav život, to je samo glupi fudbal, pobijedili ili izgubili isto će nam biti