Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan tekst. Svaka čast. Treba nam više ovakvih.
svaka cast autoru za tekst. zalazem se da ovaj mjesec dobije bonus na platu.... kad bi bili svi autori bili s ovako dobrim vokabularom i smislom za recenice.... kapa dole majstore
Svaka čast za tekst. Velikani fudbala. Ljudi moji, pa nemamo više Pirla, Lahma, Xavi-a, Gerrarda, Alonsa, Lamparda, Totti-a, Schweinsteigera, Klosea. Svi oni su, prije samo dvije godine igrali u evropskim klubovima. Tuzno brate, pogotovo kad pogledas da niko od njih nije pravio bolesno skupe transfere, cak i par njih sto su mijenjali klubove pred kraj karijere, ucinili su to ili besplatno, ili za vrlo male novce.
Auuu...sto ga autor na kraju kulturno zavuce Barbarezu...kao grijeh otic u igrace pokera
Rijade svaka čast na ovom tekstu.
bravo momak ...odlican tekst
Aferim autoru za tekst,nesto novo na klixu..
Koji je ovo momak što je napisao svaka mu čast pravo osvježenje za nedjelju ujutro.