Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce ljubomorni pap.ci pocet sudija, komitet kme kme pa sa igracem manje cijepamo i to u gostima... jednostavno DOMINACIJA a vi se i dalje zalite vodovodu i kanalizaciji... Najveci i najtrofenjiji tim ide dalje dok psi laju titule dolaze...
Sada ide serija od jedno 12 pobjeda.. Opletite sada po komitetu i sudijama.. FORZA ZELJO !!!
evo dosao predsjednik Makedonije u sarajevo.mozda bi nam on mogao pomoc da zelji izgradomo stadion.
još samo srpska sirotinja igra u outletu...slavija u opremi 98/99 sezona
oho lištica dobila 6:0
haha moćno vidit ovo 6:0
Nedaj se Osime u inat papcima
@slavija A da nije mozda K.U.R.C.I.N.A.
Jel to i njanjajevo namjerno ispada iz kupa da bi se mogli okrenuti ligi ili je to strah da ne nalete na velikoga Želju. Uživajte njanje u ERI VELIKOGA ŽELJE!
Ovaj Ančić ko nekad Regvar ahahhaaha. Uživajte njanje u ERI VELIKOGA ŽELJE!
OVO JE SRBIJA !
Ne gube njanje 1:0 već 3:0, haj sad lezi dole, jer ko visoko leti nisko pada. Ah da jer mali bolo ako to do sada niste shvatili nećete nikada jer ste mongoloidni! Uživajte njanje u ERI VELIKOGA ŽELJE!
I Jasno : VOLIM TE ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
Sto li mene Bog prekleo pa navijam za ud-baski klub, doduse uvijek sam i ja jadan bio, kao i klub koji igra pored gro.blja. J E B O mi pas mat-er cetn-icku...
Hajde pitari kmecite i govorite da je namjestena utakmica KMEEE KMEEEE KMEEEEE
očekivano! za siguran dobitak, željo sve kec do kraja sezone u gostima možda bude i x neki. ah da fala komitetu
Ko je kim opsjednut govori ti prvi komentar..