Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moguce je da on to sa sudijama i ostvari.... Jer sve nezanimljive nacije je izbacio, ili u kvalifikacijama ili sad u doigravanju..... ( BiH, Hrvatska....) Djubre mafijasko !
ne nada se Francuskoj u finalu, ma baš.
pa da on nije lovpo nebi bio tu gdje jest dva puta francuzima pomaze da odu na veliko takmicenje zato je i pomogo spancima protiv hrvata
koji je ovo lopov jbt
Tako je Mishel. Nadam se da ce Spanija odrat tvoje Francuze koji su mi jucer shebali listic s minimalno 7:0.
obicni derpe francuski !
Dobro je..sada znamo ko igra u finalu :) Nevjerovatno!!!
UEFA = MAFIA
krmak. crko dabogda
slazem se sa ovim za italijane, da su odbacili defanzivni stil (sad je jos samo grcka koja tako igra). a sto se tice finala njemacka - spanija...da, na papiru, ali uvijek se desi neko iznenadjenje.
PLATINI DISMRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!