Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Platini, ak' još jednom izvališ neku glupost, ja se bum izvikal na tebe!
hahaha, dobar :)
Taman da Spahić nikad ne vidi teren.
ovaj Platini se najeo bunike
čude me komentari, sve što je rekao je potpuno ispravno i logično.
aj ti u penziju :)
Platini evo ti zuti karton
..pa suti 10-15 minuta..
NIJE TI OVO HOKEJ JARANE
po meni je glup opste crveni karton. Ja bi ko dobije crveni da ne smije igrat vise a da umjesto njega udje drugi igrac. a zuti je sasvim ok i ne treba izmisljat toplu vodu.
ne bih se složio, onda bi drvosječe bili prvaci u svakoj državi, samo ruše i onda ga zamijeni drugi drvosječa.
Nemojte to, ubice mi Messija :(
Blatter i platini se takmiče ko će gluplje pravilo izmislit
Blatter i platii se takmiče ko će gpulje pravilo izmislit
Pa moj Platini kako si tako glup. To znaci ako bi jedna ekipa koja vodi i koja se brani dobila u 80-oj minuti npr. tri zuta katona, do kraja utakmice bi igrali sa 8 igraca.....Nemoj samo ti predlagati nova pravila molim te. Pusti ba ljude poput Usanovica, Colakovica i tipa njih da se bave fudbalom.
meni je prijedlog ok, vodilo bi se računa onda da se ne prave bezveze žuti kartoni.
111tayson , komentar godine
Potpuno se slažem sa ovom idejom Platinija, ovo je pravedna i dobra stvar.
Joj kako bi se onda preko sudija moglo stimat i uticat na rezultat...ko u rukometu. Istjeras trojicu po 10-15 minuta i moras gol dat...a u vaznoj utakmici su svakako svi nalozeni i nervozni, sviras im nesta kontra svi na tebe i samo ih lagano na hladjenje, trojicu, cetvoricu bez ikakvih problema Koji je mudrac ovaj Platini
Platini je predlag'o EP u 13 zemalja, učešća Brazila na EP, sad i ukidanje žutih kartona... Mislim da mu je vrijeme za otpremninu i penziju; a ni psihijatrijski pregled na Sokocu ne bi bio na odmet.
Neka uvede pravilo da svaka reprezentacija smije igrati rukom protiv Irske, a protiv Ukrajine da nema ofsajda...
To pravilo već postoji.