Veznjak Rome čestitao blagdane
9
Pjanić: Želim vam sretan Božić i Novu godinu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Pjanke,postuj tudje a sijeci glavu ko dira tvoje
Pregledaj glovu,pod hitno!
Hvala Miraleme, slavim Bozic i zahvaljujem na zeljama. Ako Bog da da nam sa reprezentacijom doguras daleeeeeko (ali i u klubu za koji nastupas). Sretno!!!
Uh sto je dobar ovaj Osvaldo ;)
Jake vjesti sta ako je cestito , to su ga oni natjerali.
JE.B.EM TI MA.TER !
a fetva?!?
mama ti je pi..c.ka sto te rodi takvog ljubomornog.. samo h.a.nd.ris k.u..r.ac po citav dan, nemas posao, nemas zivota nego si samo jedan obican ljudski c.m.a.r i iz.r.od... Bukvalno ti sestru i mamu na.bi.je.m na cu.ndaru zato sto si takav izdajnik svog naroda i ljubomoran kad nasi ljudi postanu uspijesni..
TI SI PI.CKA MIRALEMEEEEE
Ja ovih danasnjih fudbalera, sve go pedercic, inace fina pjesmica u pozadini
titulu na kosevuuuu
ja ne slavim boziv
pjana kralju, svim bosnjacima katolicima cestiti b.o.z.i.c