Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nisu portugal i lecce isto :D
Odlican bio :)
ODLICNA UTAKMICA PJANICA.POSTAO JE PRAVI VOĐA EKIPE.BOJAN KRKIĆ JE PROMASIO NEVJEROVATNE ŠANSE, AOSVALDO DAO FANTASTIČAN REGULARAN GOL ŠKARICAMA KOJI JE SUDIJA PONISTIO,
Sto se tice nase reprezentacije BiH, samo treba presing izvrsiti na sredini terena i mi smo donji. Znaci sutra kad bude San Marino igrao protiv nas, ako budu imali dobre trcacki raspolozene igrace samo pritisnuti sredinu(Pjanic, Misimovic,Medunjanin) i mi smo donji. ps I nnjemu (pjanic) je reprezentacija puno pomogla, a nista za uzvrat nije dobila i takvih ima bruka, samo je jedan Sergej Barbarez!!!
ma kakav Pjanic pogledajte drugi go za Romu, jeste da je on dodao ali svejedno golcina
SVAKA ČAST MAJSTORE
Mire vise nego solidan veceras, fali mu snage za ove lige al mislim da ce uz enrikea samo napredovati jer ga ovaj strasno cjeni. Steta za nepravedno ponisteni gol osvalda prava bravura!!!!
smijesni su ovi igracikoji kad dodju za repku vazda ih nesto boli ili nisu 100% spremni a onda 4 dana kasnijie dodju u svoje klubove i razvale sve zivo.
on nije za velike utakmice, ovakve golove da da, to moze, i da uradi sa loptom nesto kad stoji lopta-moze, a nije prodoran igrac i bjezi od lopte, on treba da rabi bez lopte na snazi i brzini,
Kako je smijesan na ovoj slici HAHAHAHAH
Nisu ni saigraci BiH i saigraci Rome isto. Prvu utakmicu se nasi najnerealniji navijaci na svijetu ufurali kako je Maletic 1000 puta jeftiniji od Ronalda a u drugoj se utakmici vidilo da imamo nekoliko kvalitetnih igraca a ostatak/vecina je za druge Poljske lige. I plus to sto se Miralem upotrebljava na drugaciji nacin u reprezentaciji. Pogledaj razliku izmedu Messija u Barci i Messija u Argentini. I nemoj te zaboravit da je povrijeden bio zato jer je neki genije dobio super ideju da nam najbolji igraci igraju u bezveznoj utakmici protiv Zelje dva dana prije nego sto smo morali protiv Portugala igrat. Ako nas iko dovede do Brazila 2014, to ce biti Mire, on ce nama biti najvaziniji igrac u repki sljedecih 5-10 godina.
bolja je asistencija bila :D
Prije nego sto pocenete sa pljuvanjem raspitajte se malo Pjanic nije igro zadnje tri utakmice u Romi,dosao je da igra za reprezentaciju pod povredom a vi pljujete na njega...Boze me sacuvaj!!!
pic.o ona mala za romu svaku utakmicu uradis nesto...il asistencija il gol...a kad repka igra vuces se ko lovacka kuja...ovo ti igrac slican salihamidzicu ...za koju godinu nece ni igrati za reprezentaciju... dzeko i miske hvala vam za sve...oni srcem igraju...i vidi se koliko im je tesko pao poraz...
J A B O LI VAS PJANIĆ MALI RUŽNI Š U P Č I N A KOJI NEMA VEZE S LOPTOM.
ASISTENCIJA??? NIDJE VEZE, DRUGI GOL NIKAKVOG ASISTA NEMA SUTNO LIK LOPTU SA 50 METARA, I ZABIO GO SVOJOM ZASLUGOM....CUJ ASISTENCIJA..NIDJE VEZE...
Sto ovako za Bosnu nije igrao, s loptom se nije sastavio kad je igr\'o protiv Portugala?!