Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel na dvije il na četiri vode?
taman će pare od Džekine prodaje začepiti Romin trošak za ovu kuću, još će se i zaradit, malo
@lelujavi pingvin ... na cetiri sa badzama :D
Kuća i 3 duluma okućnice,kažu da će posijat maline (Polku) :D
@lijepa19cura92 ... vele da ce zasadit ljeshnjak, trazi se granje za pletara
Sad Dzekinica cupa kosu... "Vidis Dzeko, on kupio kucu, a mi jos podstanari"!!!
Čudno, neki dan čitam na Klixu (to je jedan BH portal) kako se za Pjanixa otimaju najveći evropski klubovi (mada ni Roma nije malen klub), a sad na Klixu (to je jedan BH portal) čitam odjednom ovu šokantnu vijest. Stvarno bih volio da se ovi portali međusobno dogovore šta objavljuju, dovode poštenog čitatelja u totalnu zabunu. Ko je sad u pravu, Klix ili Klix? Da li će Pjanix ići, ili će kupovati nekretnine? Da li će prodati kuću Džeki ako bude morao ići? Da li je Totti zainteresiran da kupi?
Treba mu na naselje otic, uzet kafe, kocki i blender kakav birin(nek mu se nadje)
pa naravno,nece jednosoban
Ta neće se vratiti u usranu Bosnu
Sta mu kupiti na naselje sad...
@Norvežanin ... sta god da poneses, sramota je :D
Jel' na kredit?
ja mjerkam kucu na poljinama
To ti je, na moju veliku zalost, seoski mentalitet ovdasnjeg covjeka koji je sve prosao vani, ali je ostao ruralac koji se boji izazova. Ocito, njemu je bolje biti prvi u selu, nego mozda jednak negdje u gradu (Celziju ili Bajernu, da ne govorim Realu) i osjavati titule i prvenstva, sto s ovom odrom ekipom nikad nece moci. Silno me je razocarao, jer sam vjerovao da ima veca muda..
kupit ce on sebi veca muda care...
ruralan u rimu za 7,899,332.21 evrića godišnje.... to je ono što se pika... i totti je ruralan jer nigdje nije mak'o iz rima....
Mozda je konta izdati
imal bujruma,efendija?!