Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pipo - pipo ti nas bosance loma lido ti lisvo stije vnago nopu. bisije struse u paksu pa u zdupi kota jusvo terma u zdupi. jeko bete cipr daka fontele cizvr. ultra idiot si ti vi nemozete bosnu mrziti kolko je mi mozemo voliti AKO IMAS PROBLEMA KOD BPLESNIKA dodika on pomaze take bolesnike je bo vam on ma me da imate jos vise idiota da ne izumrete ja vam sve bemje nenormalno prokleto za vas covjek nema rijeci i bez potrebo je da na tebe trosimo vrijeme samo ignoriranje njima pomaze ovako su odma ugrozeni ko i uvijek sto su bili.
podudlaj ga malo miralemu
ja inace nikad ne komentarisem ali ovaj pipo je stvarno izmet od covjeka. ne mogu da zamislim da neko stalno daje neke moronske komentare cim se spomene bih ili nesto u vezi nje. sigurno ima stan u sarajevu i ne moze da se vrati.
Na ovakvim tekmama se stvara karakter.
Ja volim da dejem vnago
BRAVO MIRE MAJSTORE A AKO MOZE MARSEJ DA GA PRIMI MOZE I PORTUGAL !!!!!!!!!!!! TRPAJ , SAMO TRPAJ !!! OVO JE BILO U STILU PELETA !!!
Miraleme, srećo naša :)