Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tuga. Za ovo nije kriv ni Savez, ni selektor! Oni će trebati da se potrude, ili će selektor imati isti problem. Jedino nešto, Begović je uobičajno dobar. I evo, povrijedi se Bega, nama ide Fejzić na gol, koji Allah sami zna kad je branio! A tek Ratko, ne može se nositi s velikim utakmicama. Bolje Husica pozvati. Spahić se preporodio otkad je otišao u Bayer, ali ne daje pola na terenu. Znate koliko nas je koštao? Nepromišljen. Šunjić solidno igra u prosječnom klubu i ligi. Jedan Vranješ ne konkuriše za tim. Mujdža, koji i IGRA dobro u repki, koliko ne igra u klubu. Nama Džeko glavni, a kad je dao gola? Ne živi se od stare slave.. U Cityu je sporedni lik, dao go protiv Hulla.. Treba nam treci napadac :) Jedno je sigurno nek se aktiviraju, ili jbg tražiti nove igrače, željnje zalaganja? Mi sad odemo u Francusku, i oni šetaju terenom. I igrači nemaju što govorit ko će igrat u prvih 11, tu je selektor. Neko s autoritetom nam treba! :()
Pahpe teleci-Sine Vranjesu,priberi se i ufati se noge iz tog Pribrama!Eno u Hajduku mjesto za te!
dzaba nam sve asistencije svijeta kad nema ko gol dat...
Sada da dajete svi i po dva gola na utakmici i da ste u vrhunskoj formi, macku o rep. Kad je trebalo nije vas bilo.
Haloooooo,kakav ba Ognjen Vranjes??? Kakav Visca,Sunjic,Susuc,Hadzic? Te Amidzine igrace ne spominjati dok ne nauce igrati. Oni su nas sa Amidzom i doveli do dna.Pardon,zaboravio sam Andoru :)
nije mi jasno za Besica. zasto ne igra. konkurencija je tu ali do sada se je trebao probiti. Hajrovic je dobar i borben, nazalost mu taktika nije jaca strana. Ne znam ko i kako Hadzica ikako zove u reprezentaciju. Igra u jenoj dosta slaboj ligi i jos nije ni standardan.
Mozda zato sto ste ga na osnovu dvije-tri utakmice digli u nebesa a decko definitivno nije toliko dobar? Isto ko i sa Prcicem
Koji ucinak nasih reprezentativaca. U rangu igraca Burkine Faso..
predlazem novom selektoru da malo razabere i probisce ovaj spisak...
To momci, samo naprijed !