Gol i dvije asistencije
0
Pjanić briljantan u dresu Lyona
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki van video izbrisan ili uklonjen, sta van je ?
Nego - posle sinocne sjednice FIFA-e ionako nema veze ko ce igrati i sta ce se desiti do kraja....Donijeli odluku da ce se nosioci u barazu birati po FIFA-inoj rang listi koja izadje 4. oktobra, umjesto po ucinku u kvalifikacijama (kakvi su to p.a.p.c.i). Od drugoplasiranih ekipa trenutno gotovo SVE stoje bolje od nas na toj listi...tako da nas u barazu cekaju: a) Francuska; ili b) Rusija; ili c) Hrvatska (Ukrajina); ili d) Svedska (Portugal)....j.b.g. nista od onih ekipa koje bi smo mozda mogli proci (Rep. Irska, Slovenija, Latvia)...a kakve smo srece dobit cemo Rusiju :-)
Slazem se s tobom - znam ja dobro da Rahimic i Muratovic ne igraju istu poziciju kao Pjanic, ali mislim da se ionako pretjeruje sa formacijom gdje imamo DVA defanzivna vezna....mislim da to radi jos samo CSKA (da nema Ciro nekog tamo, hmmm). Jedan od njih TREBA seliti na klupu, to je moje misljenje koje ce tesko bilo ko argumentima pobiti (a ja ih imam dosta: 1. obojica su metuzalemi; 2. sami priznaju da nemogu izdrzati cijelu tekmu; 3. obojica su kanta u fazi napada, te tako razbijaju ne samo protivnicke nego i nase napade; 4. zbog ovog dua u sredini ispastaju Dzeko i Ibisevic; 5. sa puno boljom zadnjom linijom ne trebaju nam dva DMF-a...) A sto se tice psovanja - zar sam negdje opsovao?
Ma nisi me isprovocirao jarane, vjeruj...ne \"palim\" se ja tako brzo...u suprotnom bih poludio kakvih sve imbecila ima po internet stranicama. Nego - na uefa.com Pjanic proglasen Heineken Player of the Game (mislim da je to vec drugi pu u ligi prvaka)...Mislim, i ptice na grani vide, ne znam zasto Ciro ne?
murat i rahimic su zadnji vezni, ljudi koji prekidaju napade. pjana stvara prilike, pjana gleda prema napadu, ova dva prema odbrani. od utakmice do utakmice zavisilo bi koga bih ja stavio u tim. pravi konkurent pjani je ibričić, i tek tu možemo pričati o tome jel zasluženo ili nezasluženo pjana na klupi. i ne psuj boga ti. nama vrijeđanje dođe ko \'đes ba\'
ne ponasaj se ludo buaaaaaaaaa jesi mi ti neki pametan coek meni dovoljno da isprovociram jednog kao ti i idem sta pametno odraditi
@korektor - potpisujem, nesto mi srmdi tu... @medo brundo - genijalalac - i dalje pusti druge da razmisljaju ZA TEBE, posto ocigledno nemas dvije ciste u glavi....ali zato se makar ne javljaj. Ili ako ces se javljati daj brate da bude sa nekim argumentom a ne samo \"ho-ruk, or\'o ja njivu\". Procitaj svoj komentar jarane - \"nidje veze\" sto bi rekli u TVOM zargonu. Je li taj komentar vrhunac tvog intelekta? :-) Nadam se da nije, bojim se da jeste.
Pa vidite li? U rubrici sport na osmom je mjestu vijesti, sve je od njega vaznije. Najbolje bi mu bilo da se vise ne odaziva na pozive reprezentacije.
ko ce u repki izvoditi slobodnjake najbolje je da se plisaju???
Ovo bi morala biti udarna vijest \"Devetnaestogodišnji Bosanac hara Ligom prvaka\". I to sto ga Ciro ne gura, i sto SA-X daje nebulozne komentare kao prosli clanak \"da je drugi najgore ocijenjeni igrac\" i sto ga sada nema kao udarna vijest, a u dvije tekme Lige prvaka, bez pretkola, ima 2 gola i 2 asistencije. Valjda ova nasa fudbalska mafija nema tala od njega, sigurno su ga sebi priskrbili malo veci svjetski menadzeri, pa nemaju upliva.
de ne seri matereti dok je ciro guzio ti si razmisljao kao i sada zato tisu
Ovaj momak u prvih 11 nase reprezentacije?? Mislim da je DAVNO sazreo za to...ali se i dalje guraju 33-godisnjaci Rahimic i Muratovic, te Vladavic koji Pjanicu moze samo vezivati kopacke...eh, Ciro, Ciro - nekad ga i ti previse pametujes...Mislim da ni za jednog selektora ne bi oko toga bilo dvoumice, pogotovu kad se radi o tako \"kvalitetnim\" igracima (iznad) koji su mu kao \"konkurencija\". Tsh...pocinje da me ljuti.
JELI BOSANAC ILI NIJE
IMAM IDEJU ZA SLOBODNE UDARCE. NAIME, KAD GOD DOĐE SITUACIJA ZA IZVOĐENJE SLOBODNJAKA, NEKA MISKE, PJANJA & SALIHOVIĆ PRIĐU PROTIVNIČKOM GOLMANU I NEKA GA PITAJU OD KOJEG FUDBALSKOG VELEMAJSTORA (PJANJA, MISKE ILI SALIH) ŽELE PRIMITI GOLČINU?! UKOLIKO JE I PROTIVNIČKI GOLMAN NEODLUČAN, NEKA IZVLAČE \"ĆIBRAD\", PA ČIJE ĆIBRE NAJKRAĆE, TAJ NEK\' ZAĆERUJE ;-) OVO NIJE LOŠE NI ZA GOLMANA DEBRECENA, JER MU JE TO JEDINSTVENA PRILIKA DA SE \"ZAVRTI\" NA YOUTUBE ;-) :-D BRAVO VELEMAJSTORE PJANJIĆU! BOŽE, HVALA TI.
Pjanke zeni me! :)