Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meću jedan drugom iz dana u dan ... pa ih boli g***
Uvijek sam govorila da je ovaj Ibrahimović obična pederčina :D
Govorila, ali ti se uvjek sviđao taj "pederčina"??? :)
Ne, meni se nikada nisu sviđali muškarci sa nosinom kao sa slonovom surlom :D Prosječan fudbaler, loš čovjek :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jeli ovo prije penala ili poslije anala ?!!!
zaklamf ti njemu pikeeeee :-)
I zato gleda kao da te htjeo poljubiti
haha Kako nezgodan momenat. :-) Fotografija je ispala bas tako da se moze protumaciti na potpuno drugi nacin, desava se. A sto je istina, to samo ni znaju.
Defloratorno1 istina, zavisi kako ko gleda, ali ja bas napisah iz razloga sto imam jednu fotografiju koja je slicno ispala, kojoj sam se danima smijala. hahah ;-) Tako da ko zna, sta je i kako je...........
hahah Nisam, u pitanju isto bilo cestitanje puna sala bila. Vjeruj mi na rijec jer drugog izbora nemas, da ces vidjeti cisto sumnjam. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gejčine
cestito na outingu....
ma oni orgijaju svi zajedno pa sta mislite na lakvim zabavama budu...sodoma i gomora