Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momci su malo looooooodi
Čovjek ako pleše ne znači da je pijan, Nego veseo. TO je nekad bilo u svim kulturama svijeta pa i našim ruralnim i patrijarhalnim. Ako u današnjem društvu treba popiti da bi se plesalo, e pa nešto sa njim zasita nije u redu. Ma svavko nije ni bez toga.
Kad zvonis nekome na vrata iza pola noći i pleses mu ispred kuće sigurno je da nisi trijezan.
@boshniak Da , ali kad si šampion velike Britanije, kolijevke nogometa, a prethodne godine se borio za opstanak u prvoj ligi, kako bi se ti i trijezan ponašao ? ISTO !
tako i treba.. svaka cast na uspjehu kapa dole. Pokazali svijetu da nema potrebe trositi 300 000 000 na neke igrace kad se srcem za svoj klub igra..
Hahahah joj oko cega se ljudi raspravljaju,da li je Mahrez pio. :D
Maloooo luUuUdddddddiiiii...
mm