Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dao Bog pa ispadnu oba iz eR eSa ( Radnik i Krupa ), pošto vole svoju genocidnu tvorevinu a ne sopstvenu državu pod čijim okriljem se i takmiče, hajte fino u tu vašu entitetsku ligu pa dje god istrčite na teren čučnite i ljubite zemlju !!!
svaki intervju mu doda 7 kila
Ovog u želji sanjaju,čovjek nocna mora
Ovog gospodina su lihvari otjerali iz Zelje jer nije igrao napadacki fudbal.... E neka nam je zaprdio vec drugi put. Neka.
Zeljo nemoze stici do pozocije za europu, kasne/nemaju placa...olimpiku gori, kupili su utakmicu! Narednih dana ode.isplata tgracima Zelje!?!?!
ovaj isti palma. haha
Ode Radnik i Krupa u cvaju a Borac u evropu to je cijena za njegov izlazak vani
Sada 90% nacijaca govori pobijedi Sarajevo i sve vam je oprosteno 😑😑😑😑
Navijača
Idioti. Spadam u tih 10%.
PETROVIĆ SLAVKO JEDAN JE OD NAS 💙💙💙💙💙💙💙 HVALA TI ZA SVE ŠEFE!