Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlična forma svih naših fudbalera, ako ovako nastave može se puno toga očekivati u Zenici... PS: Naravno ako Pjanke bude igrao za repku kao što igra za Romu :)
Ocekuj ti polubrata,jebo sam ti majku !
@Dodik Kloc Mama ti je tetka hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet pljujemo Pjanica sa lazima kako za BiH nista nije uradio a lik asistirao za 1-0 protiv Velsa i bio medju najboljim igracima u toj utakmici. Prema tome, tisina pliz.
Problem mnogih Klix strucnjaka je taj sto ne uzimaju sve parametre u obzir.Npr. Romini strucnjaci se intenzivno bave organiziranjem sema i taktike jer se cijelu sezonu uigravaju skupa.U reprezentaciji imaju mnogo manje vremena na raspolaganju kao u svakoj repki da bi naostrili svakog igraca za poziciju koju igra.Pjanic je igracina ali treba napomenuti da Roma ima na raspolaganju veoma jake igrace oko Pjanica i to ga cini jacim.Sve u svemu ohrabrujuce cinjenice su da su skoro svi u dobroj formi.Idemo ZMAJEVI Bosna vas VOLI.
@ Vendeta i celik svaka čast na komentarima, konačno neko i na ovom klixu ko konta šta se zapravo dešava sa Pjanićem kad igra za repku. Svi po njemu pljuju, ali ne vide stanje na terenu. Pjanić u Romi uvijek, ali baš UVIJEK ima saigrača koji ga prati i koji "veze" zajedno sa njim. U reprezentaciji je to bio Misimović koji je kužio igru ali nažalost još uvijek nemamo adekvatnu zamjenu za misketa i moramo je pod hitno tražiti.
pjanke moze jos bolje.tek su mu se malo dizne otvorile.
svaki put se desi isto sranje....dobri u klubovima pa onda nista. Ne govorite nista dok ne prodje Irska.....
Đeko guzi me.Samo dok se brat raspuca, bit ce trpanja!
Dzeko presušio
Pjanke i društvo se opasno spremaju ga Irsku :D :D
Dzeko je napadac, znaci mora zabijati golove. Drugo nista ne igra ulogu za njega. To je isto da da svi guZe qurvu, a on samo gleda i asistira ih. Ne ide bratr nikako. Sreca mu je sto ultrasi jos pamte onaj gol protiv Juventusa,( inace skotna vucica kad pobjedi Juve, njima je to ravno scudettu, sta znam valjda odlika je to malih klubova )...to ga jos malo drzi, ali sto prije mora proradit, jer ce ga inace docekati ko ljetos samo nece biti onako pozitivno nastrojeni.
Džeko,ruku na srce i nije nešto odigrao...spor je.sapleće se.valjda ce ga krenuti za 2 sedmice. Možda ga muči nešto,ko zna?!
Pitanje za ove što pucaju minuse: Kad po vama džeko nije igrao dobro,bilo za reprezentaciju ili klub?? J.bo vas džeko. Ne smijete reći ništa protiv njega i kad to zaslužuje
za dzumhur kloc i balvangradski dzikan rimtitu tuki za bao hau da ti rista slimi da si sarpi nadam se da kontate levati
roma osvaja titulu ove sezone. juve propo ko kauc (ja kad sam komentariso ovdje prije 3-4 mjeseca da su se zayebali jer su prodali teveza pirla i vidala dobivo sam dislakove). inter ce kad-tad propasti, napoli i fiorentina glavna konkurencija. tu mozda lazio i eventualno sampdoria da im svima pomuti planove. roma se jos mora pojacati u obrani i to je to, sredina vise nego odlicna, de rossi iako je đuturum solidan je, naingolan odličan, on se najvise zrtvuje za tim, pjanic ne treba komentarisat. u napadu svi odlicni, salah falque i gervinho nevjerovatni, dzeko solidan, bori se i sve, samo jos da mu legnu golovi. roma dupla kruna
Nek si ti naglasio da su ti rekao kako ce juve da padne. Da se kladimo da nece biti kako kazes. Pad forme svakoga zakaci pa ce tako doci red i na Romu, ko svake godinr do sada. Krenuo je Inter vrlo odlicno, pa evo vec malo posnuo, sljedeci je Napoli. Viole ne mogu ici do kraja. Juve se vraca sami polako. Tek 10 tekmi odigrano ti vec proglasio prvaka. Roma ima slabu odbranu, to ce ih kostati.
Kakve fajde sto je Pjanic dao hol kad je u repki truba nad trubama......