Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*bismo pobijedili
http://rentabilnost.blogspot.com/ ★Analizirani parovi s puno informacija su jedini put do konstantnog dobitka!!! ★Minimalno 5 sati dnevno rade na analizi samo da bi vama omogućili prolazne parove i dobitne listiće!! ★Posjetite ih i zaradite dodatnu plaću!!! =Na stranici vam je i mail pa ih možete kontaktirati za dobivanje listića!!
Izgorit cete kad vas sprzi vatra Veleza !!!
Izgorit ces ti negdje drugo... Velež-Mostar
Lafo oni sad nešta predstavljaju u gradu Mostaru a do prije 19-20 godina niko nije ni znao za njih....Velež je jedan od simbola kako grada Mostara tako i države BiH.Dovoljan dokaz je tome da za Velež navijaju kako Bošnjaci,tako i Srbi i Hrvati...dok za ustaški klub niko čuo nije i na tribinama su mu plaćene ustaše i dupolizci HDZ i Dragana Čovića.....TM87
Šta? "Samozapalićete" se od želje :)