Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad uspije napraviti nešto na reprezentativnom nivou sa Portugalom onda Messi i Ronaldo možda uspiju da uđu u društvo najboljih svih vremena (Pele, Maradona, Zidan, Ronaldo) dotad se mogu eventualno takmičiti za popunjavanju pete pozicije na listi najboljih. Dotad nek se poklopi i Perez i Rosel i ostali superpredsjednici i anten-mani...
Ma da bi Ronaldu jos jednu povisicu, malo mu je ono sto sad prima... cim se "dvoumi" da li ce produziti ugovor ili ne ;)
Pa i treba da dobije vecu platu. Zasto ne spomenes Messia koji zaradjuje vise od Ronalda a lopov je. Messi zaradjuje vise novca od Ronalda a ne placa porez, lopov mali.
@kiyametboy pa i treba da zarađuje više kad je milion puta bolji od penalda
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mogao bi i ja , al su male sanse
Strasan igrac i ima sve sto jedan savrsen igrac treba da ima :nevjerovatnu brzinu,odlicnu tehniku,snazan i precizan udarac s obje noge, fantastican dribling ,dobru igru glavom , fizicki je odlicno spreman i ima strasnu moc ponavljanja . Eh sad koji ga ne vole za njih je obican glumac i maneken ali treba priznati da je jedan od najvecih igraca (ako ne i najbolji) a takodje je i ogroman medijski magnet.
Ronaldo je najbolji na svijetu, jer je Messi s druge planete
Neznam zbog cega takav odgovor jer niko ni u clanku a ni u mom komentaru nije spomenuo Messija. bezz.....