Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno Iker i Ramos se oglasili. Rekli da od sad prestaju za izjavama za mediji. Da zabranjuju da se njihove "izjave" objavljuju bez video dokaza. Da daju punu podrsku treneru i da nema nikakvih problema u ekipi.
Mislim da je Mourinjova najveca greska sto se obraca novinarima pogotovo ovim iz Marce , jer je on covjek bez dlake na jeziku sto vecini ljudi nepase, za njega vecina ovde na ovom portalu pisu lose za to sto nije jedan od onih sto voli da se ulizuje, ako neko misli da Mou nije bio u pravu sto je stavio Casiljasa na klupu neka se onda dobro upita sto taj isti brani zadnje 3-4 utakmice kao lud pa onda jedan Di Maria sto je neki dan pobjedio Valeciju sam takoreci i na kraju da bi dokazao da ne kritikuje samo neke igrace kritikovao je i najboljeg igraca koji ih nosi na ledjima tri godine za redom mislim da nemoram ni reci ime, znaci covjek je samo realan a to mu je izgleda po vama najveca mana pozdrav i HALA MADRID
Da ne spominjem silne srusene rekorde od 32 pobjede, 121 gol postignut, 100 poena itd. ukupno penala za Real 13, za Barcu 11. Da ne pocnete opet lagati. Evo vam i link http://www.football-line ups.com/tourn/La_Liga_2011-2 012/Stats/Penalties/ Mozete slobodno provjeriti
Pellegrinijevo doba. Dva puta popili po petaka u ligi od Barce. U kupu srecom nije doslo do toga jer su ispali od treceliggasa. Liga prvaka, bijedno ispali od Lyona, Pjanic ih potopio. Nisu imali sanse za titulu ni na jednom frontu. Dosao cika Mou, ganjala se najbolja svijetska ekipa koja je sviju derala po 2,3 razlike. Prve sezone su popusili jednu 5 ali su kasnije uspjeli igrati izjednaceno. Zato su ipak uspjeli u kupu, u finalu zasluzeno da nadigraju Barcu gdje je Ronaldo cak tri put uspio da izadje sam pred golmana i nakon 18 godina donesu kup u Madrid. Doduse, da se doda da je Barca u toj utakmicu odigrala neprepoznatljivo. Iduce godine uspio je da odigra nerijeseno prvi mec sa rivalom su izgubili 1-3 a iduci je pobijedio Real i maltene uzeo titulu na njihovom stadionu. Izgubili su u kupu od Barce sa ukupnim 4-3 a od u Ligi prvaka su zaustavljeni od jakog Bayerna.