Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek je bio seljačina iskompleksirana
Smrad obicni. Mourinho je za njega gospodin.
Vazda su ga nešto dizali dok je vodio Barcu, a jednostavno je Barca b ila uigran tim u kojem je on imao najmanju ulogu. Bayern je dobar klub, a ovaj seronja mu se sad posro u usta. Stoka ufurana!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
na planeti mi nema odvratnijeg trenera od ove seljacine! Kada je dosao u Barcelonu naslijedio je igru i ekipu od Rajkarda, a kada je dosao u Bajern je takodje sve imao na dlanu od Hejnkensa i sad on kao glumi neku velicinu.......
mene su razocarali strucnjaci koji vode bajern,pa sta im bi da ovog tika taka takticara dovedu.pa unazadio je bajern.pod hejnkensom bajern je bio svemirski brod.
S obzirom da ti je ime andres_iniesta sve mi je jasno, još jedan "vatreni navijač" Barcelone koji za istu nije čuo prije Ronaldinja i njegove magije :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Guardiolu treba sto prije otpustiti dok nije skroz unistio Bayern, samo Nijemac ili neko sa njemackim mentalitetom moze uspjesno voditi Bayern, tako je uvijek bilo i bice, ovaj majmun sve unisti, nije to ciganska spanska liga.
Guardiola OUT from Bayern!!
bio mi je drag na pocetku trenerske karijere...al sad nakon toliko vremena vidim da je guzicolizac
Vatreni sam navijac Bayerna i strašno volim taj klub, al ovo što Pep radi od njega je stvarno žešća katastrofa, koji mozak moraš biti da zasposliš ovog kretena, Barcu je isto unistio svojom taktikom, tamo je izmislio tika-taka, koristio je jedno vrijeme, a onda su tu igru svi pročitali i nasli su način da se zaustavi, sad je opet koristi u Bayernu, HALO konjino maloumna tika-taka je mrtva.... Moram naglasiti da je on kriv sto je Barca izgubila jako kvalitetne igrače kao što je Ibrahimović, ovaj ga je kreten od trenera zapostavljao, stavljao je Messija u špic, Ibrahimovića ispod njega da mu "pomaže",a ja koliko znam Ibrahimović je čisti napadač. Kloc od trenera, jedva čekam taj dan kad će ovaj debil otići sa klupe Bayerna.
Joj bezobrazluka cccc
pep je papak
Murinjov sindrom.
Ja bih sa B.M. Njemačku ligu osvojio, i to bi pola utakmica iz lože gledo.
psihič nestabilni,nije u stanju poraz da podnese!
zlatan je sve reko o ovom treneru u svojoj knjizi.
Pep je morao birati između njih dvojice, odlučio se normalno za Messija.
kupis ibrahimovica da bi igro kao messijev "shadow striker" ? onda je trebo kupiti nekog ofanzivnog centra za manje para u dobio bi isto. isto da kupis ferarija da bi ga vozio ko fiat punta. al eto vidimo,zlatan sto stariji to bolji,dok je messi prosjecan napadac ako se sva igra ne vrti oko njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A onaj drugi se smjeska cijelo vrijeme, i nikako da kaze svojim igracima da malo lakse idu u duele..pa prijateljska je utakmica. Logicno da je Pep poludio..doveo je svjetske prvake sa Robbenom i Danteom iz Munchena samo zbog ove utakmice, zbog navijaca..i dao im da igraju zadnjih 10tak minuta..a ovi po nogama.
Pep je još na poluvremenu upozoravao protivničkog trenera da prestanu sa grubom igrom, a ovi navalili koda im je najvažnija utakmica karijere. Samo naprijed Guardiola, ko ih jebe.
Ako vec prepisujete tekstove pd Bild.de onda preuzmite barem u cijelosti, razlog zbog kojeg se Pep nije htio rukovati sa protivnickim trenerom lezi u cinjenici da je u toku meca bilo vise izuzetno grubih startova na pojedine igrace Bayerna, izuzetno grub je bio start na Schweinsteigera pred kraja meca, cilj jedne prijateljske utakmice sigurno nije da se neki od kljucnih igraca povrede pred pocetak nove sezone, usput receno za 6 reprezentativaca Njemacke koji su osvojili SP ove godine je ovo bila prva utakmica tek su od jucer u pripremama, da Guardiola zeli da ima na raspolaganju sve top igrace kada pocne nova sezona je sasvim razumljivo!!
Primitivac
nesportski hottie.