Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10/15 pogodenih listica, 6131 kn plus samo u petom mjesecu, banka se povecala sa pocetnih 5000 na 18178 u dva mjeseca!! Prijave za nove još 2 dana zato požurite!!! somich.bloger.hr
Jos uvjek ne kontam kako je jedan retardirani Mancini ovako dugo mogao voditi City.
Ma nije čudo nikakvo kad su navijači još retardiraniji i zakupljuju cijelu stranicu nekih novina u Italiji da mu se zahvale. Pitam se za šta?
Još uvijek aktuelni trener Malage napustit će klupu andaluzijskog kluba po završetku sezone u kojoj je ekipu odveo u Ligu prvaka???da nije mozda u europsku ligu???
ma pitaj Boga sta su oni mislisli s tom recenicom,kao prvo sezona nije zavrsena i imaju sansu da ne igraju nikako evropu ako ih Betis prestigne , a ligu prvaka nemaju sanse da igraju.mozda su mislili da napisu 'u kojoj je ekipu odveo u 1/4 finale lige prvaka' .. al ovo sto su napisali fakat nema smisla
Cavani IN, Tevez OUT. Za Edina ne moze biti bolje jer ga onaj kepec nije nikad ni smatrao dijelom ekipe Manchester-a pa je na sve nacine pokusavao da ga izoluje na terenu.
@Pellegrini.......................imas ga!!!!
gledaj kako ces sad! Znaci Dzeko, znaci ne zajebavaj se stim
...garantiram vam da ce i ispod ovog strucnjaka Dzeko ostati na klupi...igrao bi samo pod palicom kakvih njemackih ili mozda engleskih strucnjaka...pod ovim spanskim i italilajanskim ci.ganima nema sanse...mozda sa iznimkom Ancelotija...
nit je spanac nit je talijan nego cileanac
...otvori google...pa istrazi koje govorno podrucje jeste južna amerika, osim brazila...jaro sve su to španci- špansko govorece podrucje! argentina, cile, urugvaj, paragvaj, kolumbija, ekvador, peru, venezuela...sve gore do mexica!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Valjda ces ti prepoznat da je Dzeko najbolji napadac City ja i pustiti od pocetka da igra ..!
Isco 95% Realov igrač :) kaka ode :)