Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pritisni dugme deveti sprat. Deveti sprat i mrak u stanu…
Ovi se zahranju po spratovima, jos malo i lift ce da ugradzuju
gooUser...843 ne lazi da ostaje isti poslije 300 g,ko ti si ili neko vidio kakav je poslje 300g,ja sam cuo da zaigraju poslije 500,za ove sto svasta vjeruju.
Da ja ne bi palamudio a ti pameteovao ili obratno pročitaj koju knjigu i vidi šta je potrn'bno da se nekoj materiji da bi se raspala...Al to je za tebe zhtjevan proces zato se vrati u Mejtef .......Kako ono kažu ne upuštaj se u diskusiju sa budalom....
Izlijecio se, sve OK bilo, otarasio se karcinoma, REMISIJA, sve 10, dodje pLandemija, strah i briga sta ce i kako ce, genska teapija, spike protein, rame, slikaj se kao ti zabijaju u rame, povratak bolesti i brzo nakon toga i ode! Sta filantropi zlocinacki uradise!
Za one koji ne znaju lijes se prvo stavlja u sannduk od nehrđajučeg čelika i isisa se sav zrak Neko stavi staklo na lice nekeo ne Onda idu u drveni kovčeg Poslije 300 godina on ostaje potpuno isti kao da je jeučer preminuo jer je u bezvazdušnom prostoru ne može istruhnuti.