Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu jedino uvaliti tvojoj mami 5 komada
skolari, zoka vugdalić i ono srebreničko bezimeno seljače te očekuju u slobodi iz tuzle, povedi par igrača, bilo koje boje... da ih priženimo.
Scolari je jedan od najboljih selektora ikada! Ko se jos moze pohvaliti takvom karijerom - rijetko ko! Svaka njemu cast!
Ne sudi se performans selektora niti igrača nakon samo jedne utakmice. Čovjek je oformio jednu mladu, kreativnu i ambicioznu ekipu koju mi je zadovoljstvo gledati. Na kraju, bez obzira na rezultat protiv Meksika, mislim da je Brazil fantastično igrao.
E moj Skolari, umjesto da ste rasuli Hrvatsku u prvoj utamici i uvalili im 5 komada. A ovako niste u stanju ni Meksiko dobiti.
Niti su toliko bolji od hrvata da bi im uvalili 5 komada,a po ovoj igri rekao bi da hrvati nece dobro proci sa meksikom,mexico odlican
mogli su tebi uvaliti 5 komada, straga bez vazelina