Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je to kada glasovi imaju prednost nad rezultatima
Čuj Tevez,Nastasić,Zabaleta,Toure je za njih profesor,a o Edinu da i ne pričamo,za tako malo vremena na terenu,dao je i više nego što je mogao.
Otvori se nebo Zabaleta najbolji.Covjek sa dvije lijeve noge.Al eto bolje i on nego Tevez.Dzeko ti si najbolji i daj boze da odes sto prije u neki klub gdje ce te vise cijeniti.
Dzaba pola Bosne glasalo.
da nije dzeke bilo m.c. bi zavrsijo 12 poziciji
Ovo je totalno neposteno pa nije ih zabaleta spasavao nego dzeko
kako je najbolji kad je za baleta???
dzeko je trebao biti prvi samo sto navijaci ne znaju glasat
a po čemu je Aguero bolji od Džeke,nema logike,čovjek je prvi strijelac ekipe sa onako malom minutažom. Ali i to je uspjeh,bravo Džeko !:))
pardon Tevez
tevez je najbolji u sebicnosti :)
ebali majku jesu se argentinci navalili na glasanje ! 2 argentinca prvi i drugi,cuj tevez drugi buhaha
sad ce dzeko akobogda u celzi da osvoji i ligu sampiona...
smijesno. lik samo trci i nabija lopte :D al et
kad Klub nema tradicije,nema ni navijaca
dan žalosti :'(