Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si gulpa iskreno, a ne ja. Ovo moje se odnosilo na zimski prelazni rok. Ne moraju i ovi pisati da neki mediji spekulisu da hoce da napusti u zimskom prelaznom roku kad nece.
http://newcastleunited.blogger.ba/
Majko mila kako si ti glup. Owen je rekao da ne namjerava napustiti klub u zimskom prijelaznom roku,sto znaci da ce odraditi ugovor do ljeta kad mu istječe i da će tada otići negdje bez odštete.
Provjerite informacije bolje nego sto ih pocnete iznositi. Samo prepisujete i cini mi se da nista ne provjeravata. Ovakve stvari moze i moja nana iznositi. Vjerovatno i ostatak novosti koje se pojavljuju na ovoj stranici su polu tacne. Budite malo profesionalniji u ovome sto radite. Michael Owen: \"I have no intention of leaving Newcastle United during the January transfer window and want to assure the fans that under Joe Kinnear\'s passionate management, I am committed with the rest of the players to ensure that the club ends the season on a high.\" izvor www.nufc.com oficijenla navijacka stranica.