Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovde nece niko da pobjedi, jer zele izbjeci Njemacku :-)
A ja sam najluda navijacica :)
Ma loooooodilo burazzzzz 👳👲👨👧👼👶👵👷👮💂👲👳👩👴👵👱👼👸💀👽👍
wauu, ludi suu ,auu, ludiloo. super, hajmo sad na spavanje.
Najluđi? Nemate vi pojma šta rade najluđi navijači. Ovo neki stari bogati jarci u simpatičnim kostimima/maskama na odmoru u Brazilu.
Treba pogledati malo klipove navijača Partizana, P.A.O.K. - a, Galatasaraya, Panathinaikosa, Olympiakosa... to su najludji i najjači navijači, a ovo samo maskote neke..
Preludi su fkt hahah
Jesu vala bas ! ha ha
I Argentinci su me razočarali dosadašnjim igrama na SP-u, igrali su loš fudbal ali su prolazili dalje. Ipak draži su mi od holanđana. Njemačka će osojit ovo Sjetsko, naprijed švabe.
Gaučosi gazite hašišare!
Gdje je onaj sto je obucen kao fasista? :D